2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشته شدن یه زن تو طویله با چاقویی که جن ها بهش زده بودن

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

دیروز دوستم میگفت یه اقایی از بالا افتاده تو بشکه قیر داغ خیلی بده بنظرم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
پیرزنه تو نماز صبح مرده بود. وقتی اومدن بالاسرش هنوز تسبیح دستش بوده

این که خیلی خوبه سر نماز 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
پیرزنه تو نماز صبح مرده بود. وقتی اومدن بالاسرش هنوز تسبیح دستش بوده

این سعادته واقعا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زنی ک رفته بوده کشاورزی تو بوستانش ۲ تا مار دور هم پیچیده بودنو این ندیده بود لهش کرده بود و اونام نیشش زده بودن هر کدوم یبار 

جسدش پودر شده بود🥲

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉