2777
2789

۶نفرتو کوه زیر برف مدفون شدن و فوت شدن 11 روز بعد جنازه های یخ زده و کبودشون و پیدا کردن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من فکز کردم تاپیک بهترین نوشته😂

نه عزیزم بدترین 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فک نکنم مرگ کسی خنده دار باشه نازم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یکی از فامیل های دور با خانوادش توی تاریکی و هوای سرد جاده داخل گودال آب شهرداری افتاده بود برعکس .

خیلی سعی کرده بودن پنجره رو بشکنن دستاشون زخم شده بود ولی خفه شدن 

تصادف 

ماشین از رو سرش رد میشه مغزش پخش شده بود 

تو اینستا دیدم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وای نفهیمدن تو کوه چرا مرده ؟

افتاده بود پایین سرش خورده بوده ب سنگ ضربه مغزی میشه

دیگه توان اینو نداشته تماس بگیره یا خودشو نجات بده هرطور شده

گوشیشم پرت میشه پایین نقطه زنی میکنن اشتباه بهشون لوکیشن میده...

پیرزنه تو نماز صبح مرده بود. وقتی اومدن بالاسرش هنوز تسبیح دستش بوده

خب این کجاش بده ؟؟ اتفاقا خیلیم قشنگه خو

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

چرا پودر شده بود؟

چمیدونم تا بچه هاش برسونن بیمارستان اونم تو روستا تو راه جونش در اومده بود دکتر گفته بود زود دفنش کنید غسالخونه هم نبریدش چون زهر مار تو بدنشه گوشتش پودر میشه اگه زیاد بمونه 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

7 نفر از اعضای یه خانواده تو آتش سوزی مردن 

مرد صاحبخانه 

زنش

دو تا بچه هاش

و پدر زن و مادر زن و خواهر زن و داماد خانواده که از شهرستان اومده بودن خونه

جنازه ی مادربزرگه و دخترش تو بغل هم تو یه اتاق بوده 

دو تا بچه کوچیک وسط خونه پودر شده بودن 

مرده صاحبخانه سه روز زنده بود به هوشم میاد و بعد میمیره