2777
2789

سلام . دختر ۳۹ ساله هستم که بخاطر یک تجاوز از پشت متاسفانه دچار زگیل مقعدی شدم و خیلی نگرانم. زگیل ها کاملا سوزاندم . قرص پاورفیت و شیتاکه هر روز میخورم . نوع کم خطر گرفتم.

تمام ترس و استرس و نگرانی من اینه که میگن تا آخر عمر در بدنت هست ویروس و نمیتونی ازدواج کنی چون به فرد مقابل منتقل می‌کنی 

تو را به خدا اگر کسی هست که دختر بوده در این سن و درمان شده به من بگه . من کارم شده گریه . حالم خیلی بده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

دچار زگیل مقعدی شدم و زگیل ها کاملا برداشتم

متاسفانه به من میگن خوب نمیشی 

ویروس از بدن نمیره 

باوجود اینکه هر روز دارم قرص پاورفیت و شیتاکه میخورم 

نوع کم خطر هم گرفتم 

تمام نگرانی من همینه که از بدن من بطور کامل دفع نشه و ازدواج نتونم کنم .

دکتر بهت چی گفته اطلاعاتی ندارم

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.

در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال دفع میشه ویروس ولی یک مقاله نوشته بود بالای ۳۰ سال احتمال خوب شدن کمه 

و یک دکتر گفت تا آخر عمر در یدنته😭. دارم از نگرانی و استرس میمیرم

دچار زگیل مقعدی شدم و زگیل ها کاملا برداشتممتاسفانه به من میگن خوب نمیشی ویروس از بدن نمیره باوجود ا ...

صرفا به یه دکتر مراجعه نکن تبریز برو یزد برو تهران

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال د ...

ان شالله خوب میشی نگران نباش

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال د ...

سلام خوب میشی نوع کم خطر هم داری ، من چن تا از دوستام کم‌خطر داشتن خوب شدن ، ایمنی بدنت ببر بالا فقط همین ،