2777
2789

سلام . دختر ۳۹ ساله هستم که بخاطر یک تجاوز از پشت متاسفانه دچار زگیل مقعدی شدم و خیلی نگرانم. زگیل ها کاملا سوزاندم . قرص پاورفیت و شیتاکه هر روز میخورم . نوع کم خطر گرفتم.

تمام ترس و استرس و نگرانی من اینه که میگن تا آخر عمر در بدنت هست ویروس و نمیتونی ازدواج کنی چون به فرد مقابل منتقل می‌کنی 

تو را به خدا اگر کسی هست که دختر بوده در این سن و درمان شده به من بگه . من کارم شده گریه . حالم خیلی بده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده

دچار زگیل مقعدی شدم و زگیل ها کاملا برداشتم

متاسفانه به من میگن خوب نمیشی 

ویروس از بدن نمیره 

باوجود اینکه هر روز دارم قرص پاورفیت و شیتاکه میخورم 

نوع کم خطر هم گرفتم 

تمام نگرانی من همینه که از بدن من بطور کامل دفع نشه و ازدواج نتونم کنم .

دکتر بهت چی گفته اطلاعاتی ندارم

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.

در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال دفع میشه ویروس ولی یک مقاله نوشته بود بالای ۳۰ سال احتمال خوب شدن کمه 

و یک دکتر گفت تا آخر عمر در یدنته😭. دارم از نگرانی و استرس میمیرم

دچار زگیل مقعدی شدم و زگیل ها کاملا برداشتممتاسفانه به من میگن خوب نمیشی ویروس از بدن نمیره باوجود ا ...

صرفا به یه دکتر مراجعه نکن تبریز برو یزد برو تهران

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال د ...

ان شالله خوب میشی نگران نباش

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

دو دکتر گفتن خوب میشی سیستم ایمنی ببر بالا استرس نداشته باش.در اینترنت خوندم میگن ۶ ماه الی دو سال د ...

سلام خوب میشی نوع کم خطر هم داری ، من چن تا از دوستام کم‌خطر داشتن خوب شدن ، ایمنی بدنت ببر بالا فقط همین ،