2777
2789
عنوان

کیست 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 104 پست
یه جور عفونته .من داشتم یه بار خیلی درد داشت 😢برو دکت حتما

منم سوزش ادرار دارم و لكه بيني شديد

كيست پس ندارم نه؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میشه سونو من و نگاه کنید تقریبا دو سه هفته بعد پریود این سونو رو ازم گرفت

شماهم تنبلی داری 😟

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سوزش ادرار دارم و لكه بيني شديد كيست پس ندارم نه؟

نه خداروشکر .بابونه و پونه دم کن بخور .بابونه خصوصاکوهی و غلیظ درست کن تلخ بخور

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه خداروشکر .بابونه و پونه دم کن بخور .بابونه خصوصاکوهی و غلیظ درست کن تلخ بخور

اوووم يه سوال ديگه

الان اندازه فرليكول هام ١٥ هستش

و اينكه پريودم هستم 

بازم رشد ميكنه؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

احساس میکنم ترکیده چون نمیتونم از درد تکون بخورم فردا میرم سونوی داخلی ببینم چی شده

من چهارماه پیش اینجوری بودم چون دکترم بجای درمان کیست بهم متفورمین داد و همین باعث متورم شدنشون شد حتی میگفتن احتمال ترکیدن هست اینقدر دردشون وحشتناک بود نمی تونستم راه برم و یک شب هم بستری شدم. شما اگه دارو استفاده نکردی، دردشون می تونه بخاطر پریود هم باشه چون توی این دوره میزان خون توشون بیشتر میشه.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘
اوووم يه سوال ديگه الان اندازه فرليكول هام ١٥ هستش و اينكه پريودم هستم  بازم رشد ميكنه؟

آره تا روز 13 14 رشد دارن.بستگی ب روز تخمک گذاریت داره.بشه 18 تا 22 که عالیه

آره تا روز 13 14 رشد دارن.بستگی ب روز تخمک گذاریت داره.بشه 18 تا 22 که عالیه

من قبل از اقدام پريودم نامنظم بود هميشه ١٠.٢٠روز دير ميشد

از وقتي اقدام كردم ١٥روز زود ميشه

چرا پس!!!😐

اگه كيست ندارم چرا اينجوريه

بله پریودم خیلی نامنظم کلا با قرص جلوگیری و آمپول پر میشم😕😕😕😕

حتنا برو آزمایش ویتامین دی بده.خیلی خیلی تاثیر داره.تحرک و ورزشم داشته باش شیرینیم که تعطیل.گرمیجات بخور

من با کیست باردار شدم ... وقتی فهمیدم کیست دارم ک حامله بودم.

نگران نباش.. باوجود اونم حامله میشی

من تو عمل سزارینم درش اوردن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من قبل از اقدام پريودم نامنظم بود هميشه ١٠.٢٠روز دير ميشد از وقتي اقدام كردم ١٥روز زود ميشه چرا پس ...

چه بهتر 😆.اقدام بهم میریزونه اکثرا منم اینجورم البته من الان دیرتر میشم کمی .میکن زودتر بشی یعنی رحمت داره آماده میشه خیلی خوب😁

چه بهتر 😆.اقدام بهم میریزونه اکثرا منم اینجورم البته من الان دیرتر میشم کمی .میکن زودتر بشی یعنی رح ...

راست ميگي؟

واي چقد خوشحال شدم 

الان دقيقا ٢دوره پريودم ١٥روز زودتر شروع شده

سونو منم فارسی کاملشو بگو صفحه قبل دادم عزیزم

همون قسمت كه دورش خط كشيدي؟