2777
2789
عنوان

کیست 😔😔😔

1087 بازدید | 104 پست

سلام اقدام ب بارداری کرده بودم یه هفتست درد زیر شکمم داشتم امروز فهمیدم کیست۶ سانتی  هموراژیک دارم😔😔😔کسی تجربه ای داره؟درمان میشه؟خیلی ناراحتم

خدایا میدانم که میبینی...

برودکترخوب من داشتم ترکیدکلی دردسرکشیدم حتمابرویه دکترخوب

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودمم پلی کیستیک هستم و۳ساله باردارنمیشم البته۵ماهه دکتررفتم ولی ۳ساله جلوگیری نداشتم

😔😔این چه دردیه گریبان گیرمون شده

شیرینی و ماکارانی فعلا نخور.بابونه غلیظ دم کن بخور.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

تباشیر از عطاری بخر با یه پودریه قاطی کن تو آب جوش بشیت توش کیست و و هنه چی رو میاره بیرون.پیاده روی و تحرکم داشته باش

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خسته شدم دیگه هی از این دکتر به اون دکتر😢😢😢😢

منم 😢😢😢 

اسم پودره چیه؟

فکر کنم اذخر.خود عطاری میدونه بگی برا کیست و اینا

😔😔این چه دردیه گریبان گیرمون شده

نمیدونم والا.خودمم خیلی ناراحتم من الان دوهفتس پیازدرمانی میکنم و رازیانه وبومادران وپنج انگشت دم میکنم میخورم فقط گرمی میخورم میگن خوبه شایدخداخواست وکیستم خوب شه پیازدرمانی خیلیانتیجه گرفتن

منم 😢😢😢 

۴ ماه پیش یه ۸ سانتی ساده داشتم با دارو رفع شد الان این کیستم خونیه😢الکی اقدام میکردیم یعنی فکر نمیکردم بازم کیست داشته باشم اونم به چه بزرگی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز