مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بخور ویتامین دی حتما پاهاتم جلو نور بزار.شیرینیم نخور
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
خدا نکنه بترکه 😐بعضیا یه تخمدانشونم با ترکیدن از دست میدن.دور از جون.
من کیست ۴ سانت داشتم ولی دکتر گفت مانع بارداری نمیشه. چهار ماه پیش بشدت دردناک شد دکترم رو عوض کردم و یه دوره سه ماه قرص دیان مصرف کردم خداروشکر علایمم برطرف شد ولی دیگه سونو نرفتم ببینم برطرف شده یانه این ماه می بایست چک میکردم. خودم که حس میکنم برطرف شده چون دیگه درد ندارم خداروشکر. شما هم نگران نباش ان شاالله به زودی برطرف میشه
اندازه رحم نرمال است اندازه٤٨*٤٢*٦٦ميلي متر ضخامت اندومتر دولايه ٩ميلي متر سايز نخمدان ها نرمال ١ ...
یه جور عفونته .من داشتم یه بار خیلی درد داشت 😢برو دکت حتما