2777
2789
عنوان

کیست 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 104 پست

منم سونو دادم

نميدونم كيست دارم يا نه😔

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نمیدونم والا.خودمم خیلی ناراحتم من الان دوهفتس پیازدرمانی میکنم و رازیانه وبومادران وپنج انگشت دم می ...

پیاز درمانی رو چند روز بعد پریود انحام میدی؟

خدایا میدانم که میبینی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیست که درمان کردنش راحته.تحرک و فعالیت و ورزش داشتهه باشی بادکش رحم و تخمدان و کمرانجام بدی ی روز در میون.با روغن سیاه دانه هم ماساژ بدی از بین میره .بیشتر بیشتر این مهمه ک شیرینی جات نخوری و ورزش کنی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اگه كسي اطلاعاتش بالائه بگه بزارم عكسشو بهم بگه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

منم سونو دادم نميدونم كيست دارم يا نه😔

سونو عکسشو بفرست.مگه بهت نگفته

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چرا نمیدونی؟سونو رو ک خودتم میتونی بخونی

نزديك ٣٠بار خوندمش

ولي اون چيزي كه من ميخونم با اون چيزي كه دكتره كه سونو انجام داد ميگه هماهنگي نداره!

من زیردلم درد میگیره گاهی ورم هم میکنه یعنی کیست دارم ؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
بچه ها منم سونومو عکس بدم بدام بگین کیست دارم یا نه

بزار

پیاز درمانی رو چند روز بعد پریود انحام میدی؟

بعضیامیگن ازاول پریودی ولی بیشترجاهانوشتن ازپنجم پریودی تا۱۵روزمیخورم بعداستراحت تاپری بیاد بعد بازازپنجم شروع میکنم.سرچ کنی پیازدرمانی خیلی مطلب میادمنم نمیدونستم ازگوگل سرچ کردم ودیدم همه راضی ان

سونو عکسشو بفرست.مگه بهت نگفته

من زیردلم درد میگیره گاهی ورم هم میکنه یعنی کیست دارم ؟

برو سونو بده حتما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز