2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت....

790 بازدید | 20 پست

سلام ب همگی...خانوما من واسه امشب سه تا ازخاله هام رو واسه اولین بار دعوت کردم خونه خودم...و واسه اولین بارم رفتم خرید خونه امروز صبح...مادر شوهرم وشوهرم صب یکم بگو مگو داشتن...صب رفتم پایین ک همراه مادرش برم خرید ک بهم گفت باشوهرت برو خرید من نمیبرمت...این ازسره صبحی ک زد تو برجکم...ودوم اینکه دست عروس کوچیکش رو گرفت و بردش خونه دختر خواهرش وحتی ی تعارف کوچیکم نزد...وب دوروغ ب من گفت ک من میرم خونه دخترخواهرم ولی جاریت میره خونه مادرش اینا...خلاصه من ب تنهایی خونه ی بالا روتمیزکردم...غذا پختم..تدارک میوه چایی شربت وآجیل هم دیدم...گوشت نخریده بودم اومدم دوبسته از فریزر اونا برداشتم ولی ب پدرشوهرم گفتم...حالا ک مهمونا رفتن من ظرفاموشستم پایین مرتب کردم خونشو ک نگه پناه فقط بفکر خودشه...وتمیز نکرده خونه ی منو..توآشپزخونه داشتم ظرفا روجاگیرمیکردم ک دیدم ب شوهرش گفت پناه گوه خورده از گوشتا در اورده...😐

من سکوت کامل بودم

ولی ناراحت شدم بالاخره اون وضع مارو میدونه وتموم خرج دیروز وامروزمون خرج میوه وشیرینی شده بود

نمیدونم چی جوابش بدم...انقدر دلم گرف ک خواستم با مهمونام ازخونه برم😢😢😢😢

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
1
0
0%

وای حتی ی لحظه نمیتونم خودمو تصور کنم مثل تو باشم. تو آرزوی رفت و‌آمد و توجه مادرشوهرتو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به درک که توجه نمیکنه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب یکم کمتر وسیله میخریدی ک مجبور نباشی از خونه اونا گوشت برداری وقتی میدونی ک از صبح دلش پره از دستتون. بعدشم مهمونای تو بودن دیگ چرا توقع داری ک باید کمکت میکرد؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

بخرببربذارسرجاش 

دیگه باهاش سرسنگین باش

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اول اینکه ازش دلخور نشو که صبح باهات نیومد خرید بذار به حساب اینکه از دست شوهرت دلخور بوده. و اینکه بهت دروغ گفته که کجا میره . به دل نگیر. به نظر من تحت هیچ شرایطی نباید از وسایل اونا استفاده میکردی بخصوص الان که میونش با شوهرت بد بوده. 

الانم میتونی همون مقدار گوشت رو بخری و بهش پس بدی.

اشتباه هم کردی که سر خود رفتی خونش رو تمیز کردی

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

بیخیالی طی کن . ب نظر من احترامتو حفظ کن . و در اولین فرصت ۱ کیلو گوشت بگیر ببر بهش بده .و کمتر رفت و آمد کن . و باخانواده مادرشوهرت رفت و آمد نکن . دوری و دوستی ... انتظار تعارف داری ... تعارفم کرد تو نباید بری. ب نظر من خونه خودت تمیز کن .. لازم نی خونه ننه شوهر تمیز کنی ...

این نیز  بگذرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤