2789
عنوان

من یک معلمم ....😊😊😊😊😊

1655 بازدید | 25 پست

خانومای خوب سلام. من یه معلمم. خیلی به قشر نوجوون و مسائل مربوط به اونا حساسم. توی کلاس درس ترجیح میدم روی مسائل مختلفی که شرایط سنی اونها ایجاب میکنه بیشتر صحبت کنم.. چون معتقدم خیییلی چیزا توی آموزش ما مطرح نمیشه و وظیفه معلمه که ذهن دانش آموزا رو پیرامون مسائل مربوط به خودشون باز کنه، دوس ندارم صرفا توی حیطه کتاب درسی اونها پیش برم و فراتر نرم. حالا از شما میخوام که به عنوان مادرایی که بیشترین وقتتون پای بچه ها گذاشته میشه کمکم کنین و بگین که نوجوونا الان به چه چیزایی بیشتر نیاز دارن ‌که راجع بش صحبت بشه و شفاف سازی صورت بگیره.

معلم چه مقطعي و چه مبحثي؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شما معلم سه سال دوم دبیرستانی ??

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام معلم چی هستین ؟ به نظرمن اونارودرباره مشکلاتی که توی جامعه هرروز اتفاق میوفته اگاه کنیدمثل ازدواجای انترنتی یاطلاق یااعتمادبیش ازحدبه دوست   

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 

واقعا حرفای استادا و معلما برای ماها جالب نیس اگرم میبینین ک بیشتر علاقه نشون میدن چون از درس بهتره ولی واقعا مفید نیس و بیشتر موجب مورد تمسخر قرار گرقتن پنهانی میشین ‌ . مثلا یه استاد ما راجب ازدواج و دوستی با جنس مخالف میگف تو روش تایید میکردیم بیرون فقط به حرفاش همه میخندیدن یا اسمای بد میذاشتن روش . شما وظیفه درس دادنتونو ب درستی انجام بدین و اگر وقت اضافه اوردین انتراک بدین‌ 

🖕hating me ,wont make you,any prettier
واقعا حرفای استادا و معلما برای ماها جالب نیس اگرم میبینین ک بیشتر علاقه نشون میدن چون از درس بهتره ...

نه عزیزم من خودمم معلمم..اینطوری نیست که فقط اموزش مهم باشه..تربیت و پرورش دانش اموزا هم مهمه..معلم اگه بتونه فقط حتی یه دانش اموزشو هدایت و راهنمایی کنه واسش کافیه