2777
2789
عنوان

من یک معلمم ....😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اتفاقا ما وقتی معلم درمورد مشکلات جامعه میگه یا دوستی با جنس مخالف یا هر چیز دیگه 

واقعا خوشمون میاد چون ینفر پیدا شده مارو درک میکنه مشکلاتمونو میفهمه  پدرو مادر که اصلا حواسشون نیست  و سوالاتی که تو ذهنمونه و رومون نمیشه بپرسیم لابه لای حرفاش به جواب میرسیم 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

از این بگید که دنیا فانیه، 

که باید دنبال چیزی برن که توش استعداد و مهارت دارن، بخاطر  پز و کلاس و اینا دنبال یک رشته نرن، بگید جوری ب رشته تحصیلی نگاه کنند که بتونند بایادگیریش شغلی بدست بیارن. 

بگید هرگز مایوس نشن

زندگی بزرگان رو بخونن، مثلا شهدای بزرگی مثل شهید ابراهیم هادی، شهید بابایی

کتاب بخونن، از فضای مجازی چیز زیادی عاید آدم نمیشه

بهشون بگید امام حسین ع کشتی نجاته،درموردش تحقیق کنند و دنباله رو باشن

بگید فکر انرژی های مملکت باشن، آنی نگاه نکنن، فکر آب و برق و سایر منابع برای همه نسلها باشن

بگید اگه کاره ای شدن،اگر موندن و تونستن باری از دوش جامعه و وطن بردارن هنر کردن، اقامت و کوچ ازوطن هنر نیست

بگید انجام خوبیهارو ازخودشون شروع کنند تا ایران گلستان شه

بگید برای خوشبختی ببینند تو زندگی والدینشون چ کارهای غلطی انجام دادن، اونهارو تکرار نکنند و کارهای خوب و درست والدینو تکرار کنند....

بگید دست ب خیر باشند و بدونن هرچه خوبی یا بدی کنند یکروز دیر یا زود جوابشو میبینن، و اینکه نماز اول وقت سرچشمه بسیاری موفقیتها تو زندگیه

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

سلام .منم‌مثل شما معلمم.دبستان.همیشه راجع ب اخلاق وصداقت ودوستی باخانواده باهاشون حرف میزنم.خیلی هم بازتاب خوبی داشته.

من همون یگانه۶۸ام.خدایا میدونم‌روزهای خوب درراهند‌،میدونم منو تنهانمیذاری.خدایا سپاس گزارم.خدایا اول خودت بعد بهترین هارو میخوام      

چقد خوب که معلمانی مثل شما هستن.من خودم دانشجو هستم،اما میخوام تجربمو بگم.اگر معلم متوسطه اول هستین درباره روابط جنسی خیلی غیر مستقیم صحبت کنین.یادمه وقتی از دوستام در این باره شنیدم از مادر پدرم متنفر شده بودم.بیشتر سعی کنین درباره چیزایی که یه دختر توی دوران بلوغ دربارش حساسه صحبت کنین.

مثل رابطه با جنس مخالف،دوستی های اینترنتی،اعتماد به دوست

خیلی خوب یادمه چقدر واسه این موضوع ها مشکل داشتم😔😔

بگو برای رابطه با جنس مخالف کلی وقت دارین ،الان فقط به خودتون لطمه میزنین.به دوستاتون اعتماد زیادی نکنین و تنها کسی که مورد اطمینانه نفس خود انسانه😇چرا میگم خود انسان چون شاید مادر پدر بعضی موقع ها انتخاب های خوبی نکنن،این فقط خود فرده که میتونه بفهمه به چی نیاز داری و یا چی میخواد و چی به نفعشه