2821
2789
عنوان

بغض لعنتي

411 بازدید | 35 پست

ديگه توجه هاي سابق رو بهم نداره ديگه اونهمه دوسم نداره😭منم همش رابطه هارو ميبينم روزام با حسرت ميگذره بهش گفتني ام ميگه تو نمك به حروم شدي كاراي منو نميبيني يا اينكه ميگه تو پر رو شدي 

خيلي خود خواه شده خيلي اذيت ميشم تو اين رابطه😭نميدونم چيكار كنم شايد شدم دختر بدي كه بهش علاقه نداره😣😣خدا منو بكش خسته ام ديگه😪اصلا علاقه نداره با هم وقت بگذرونيم 😔شايد من پرتوقع شدم همش احساس ميكنم دلش جاي ديگه گيره

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشاور رفتيد چي شده اينجوريه چند وقته

مشاورم رفتيم ولي كمكي نكردن بخدا تا خودش نخواد كسي نميتونه كمك كنه

شوهرمه

ای بابا، سعی کن زیاد به پر و پاش نپیچی، طلب توجه نکن. زندگی خودت رو بکن. اینجور مواقع بی توجهی به طرف خیلی جواب میده.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
حس یه زن بهش دروغ نمیگه پیگیر باش کسی زیر سر نداشته باسه

پيشش نيستم كه بتونم زير نظر داشته باشمش

ای بابا، سعی کن زیاد به پر و پاش نپیچی، طلب توجه نکن. زندگی خودت رو بکن. اینجور مواقع بی توجهی به طر ...

بغض خفم ميكنه من يه دختر تو سن حساسم ١٩سالمه يعني اوج سني كه نياز به توجه جنس مخالف دارم دلم نميخواد به خيانت ختم شه بي توجهي هاش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز