2777
2789
عنوان

بغض لعنتي

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 35 پست
عزیزم به نظرم یکم تحویلش نگیر کلامی ارش چیزی نخواه محبت رو گدایی نکن چون به گدا چیز با ارزشی نمیدن&n ...

خيلي حس بديه مثلا بهم ميگه أوائل عروسي خونه بابام ميريم ميخوريم ميايم خو من. دوست ندارم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بغض خفم ميكنه من يه دختر تو سن حساسم ١٩سالمه يعني اوج سني كه نياز به توجه جنس مخالف دارم دلم نميخواد ...

منم دقیقا مثل توام بخدا همش میگفتم خوب باش برام گل بخر تلاش میکردم عاشقانه باشیم ولی کثافت سرش گرم یکی دیگه بود الان مثل خر افتاده دنبالم که گوه خوذدم ولی چه فایده

من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️
بغض خفم ميكنه من يه دختر تو سن حساسم ١٩سالمه يعني اوج سني كه نياز به توجه جنس مخالف دارم دلم نميخواد ...

عزیزم خیلیها تو سنه شما هنوز ازدواج هم نکردن. شما که تصمیم به ازدواج گرفتی باید مثل کوه صبور باشی. 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
مشكل مالي دارين ؟

نه فقط چون ننش گفته همم اينكه شوهرم سر كار نميره ولي خب مغازه باباش وايميسته وظيفه باباشه سهم اينو بده دينه 

خيلي حس بديه مثلا بهم ميگه أوائل عروسي خونه بابام ميريم ميخوريم ميايم خو من. دوست ندارم 

الان باهاش بحث نکن گلم بزار وقتی رفتی سر خونه زندگیت بگو خونه ام راحت ترم

منم دقیقا مثل توام بخدا همش میگفتم خوب باش برام گل بخر تلاش میکردم عاشقانه باشیم ولی کثافت سرش گرم ی ...

من اگه دختر بودم راحت ميزاشتمش كنار

نه فقط چون ننش گفته همم اينكه شوهرم سر كار نميره ولي خب مغازه باباش وايميسته وظيفه باباشه سهم اينو ب ...

اره ديگه اونوقت كه غذا هاي خوشمزه بپزي و ارامش بيشتري داشته باشه خونه 

خودش دلش نميخواد بره همش

خدايا شكرت 🙏🏻
نه فقط چون ننش گفته همم اينكه شوهرم سر كار نميره ولي خب مغازه باباش وايميسته وظيفه باباشه سهم اينو ب ...

بخدا من الانشم ناهارا همیشه اونجاییم خیلی هم راحتم میخورم ومیام خونه ام تمیزه زحمتم نمیکسم

من اگه دختر بودم راحت ميزاشتمش كنار

يعني فقط مشكلت همينه 

به خدا اگه دختر بودي هم نميزاشتي 

منم يه سري مشكل داشتم با شوهرم اما خوب ما گير احساساتمون 

وگرنه اون مسئله انقدرم اهميت نداره كه زندگيتو تباه كني

خدايا شكرت 🙏🏻
الان باهاش بحث نکن گلم بزار وقتی رفتی سر خونه زندگیت بگو خونه ام راحت ترم

خودمم همين فكر رو كردم كه اونموقع نفوذ بيشتري دارم خو

بخدا من الانشم ناهارا همیشه اونجاییم خیلی هم راحتم میخورم ومیام خونه ام تمیزه زحمتم نمیکسم

اخه اينا توقع دارن من براشون كار كنم منم حوصلم نميگيره واسه ادماي كثافت كار كنم 

يعني فقط مشكلت همينه  به خدا اگه دختر بودي هم نميزاشتي  منم يه سري مشكل داشتم با شوهرم ا ...

منم عاشقي لعنتي جلومو گرفته اونم ميگه عاشقتم ولي كو؟؟