ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه پسر نه ساله دارم. اوایل شل گرفتم فکر مبکردم فرصت هست. همیشه جوونم. الان سی و نه سالمه. خیلی ناراحتم که ازم گذشت. یه بچه داشتن با بی بچه بودن فرقی نداره به نظرم. حداقل وقتی اصلا نداری غصه تنهاییشو نمیخوری.
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
به روزهای تنهایی دخترت فکر کن خدا عمر طولانی بده اما تا همیشه که پیشش نیستید ازدواج کنه فردا واسه یه درد دل ساده یه دورهمی یه آدم دلسوز از خون خودش هیچکس رو نداره
همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما
من یه پسر نه ساله دارم. اوایل شل گرفتم فکر مبکردم فرصت هست. همیشه جوونم. الان سی و نه سالمه. خیلی نا ...
دقیقا خیلی غصه میخورم تنهاس و مدام خودشو با اونایی که خواهر برادر دارن مقایسه میکنه به خاطر دخترمه که دوست دارم وگرنه خودم علاقه ای ندارم با خودم میگم بزرگ میشه خودشو مشغول میکنه ولی باز میگم اگه تنها و افسرده موند و به خاطر تنهایی با هر کس و ناکسی دوست شد چی😟