2777
2789
عنوان

جمعه سزارین دارم و خیلی استرس دارم

153 بازدید | 17 پست

خونه مون اون طور که باید آماده نیست بچه ها رو باید رو تخت خودمون بخوابونم همسرم همش امروز و فردا کرد هی بهش گفتم تخت خودمونو جمع کنیم اتاقو موکت کنیم تخت بچه خا رو بگذاریم گوش نکرد همش گفت درست میکنم و نکرد

از طرفی مامانم و مادرشوهرم با هم رودربایسیدارن میترسم مامانم تو این ده شب اذیت بشه یا خجالت بکشه چیزی نخوره و راحت نباشه 

همش استرس دارم 

🩵

ای وای چه فکرایی میکنی دختر 

عین برق و باد میگذره 

تخت که لازمه خودت بخوابی با بچه 

جمع نکن اصلا 

مادرت هم همزمان نیان با مادرشوهر 

قشنگ رک بگو دهه اول مادرت بیاد 

بعد بگو مادرشوهرت بیاد 

اگه ادم درستی هست از این بی جنبه ها نی بگه نوه م و اینحرفا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چه فکرایی میکنی دختر عین برق و باد میگذره تخت که لازمه خودت بخوابی با بچه جمع نکن اصلا مادرت ...

اخه اگه تخت دونفره رو جمع نکنیم شوهرم جاش عوض میشه و این بعدا به رابطه ضرر نمیزنه؟

🩵

اخه دوقلو هستن لااقل یکی غذا درست کنه یکی بچه ها ر نگه داره

ددم وای 

مبارک باشه بسلامتی راحتی 

پس بذار باشن خیلی نیاز هست کمک کنن 

کار نداشته باش ها 

فقط تو شیر بده و استراحت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اخه اگه تخت دونفره رو جمع نکنیم شوهرم جاش عوض میشه و این بعدا به رابطه ضرر نمیزنه؟

الان که تا ۶۰ روز تقریبا کم و زیاد بعد زایمان 

نمیتونید رابطه داشته باشید 

الان به این چیزا فکر نکن 

بعد درست میشه همه چی 

مبارک باشه قدمشون پر خیر

الان وقت فکر کردن ب این چیزا نیس شما ک حداقل تا ۴۰ روز رابطه ای نخواهید داشت! از طرفی با بخیه از رو زمین نمیشه بلند شد خیلی اذیت میشی تخت راحتتره 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ترکی؟😄😁

نه بابا عروس ترکام 😁

الان که تا ۶۰ روز تقریبا کم و زیاد بعد زایمان نمیتونید رابطه داشته باشید الان به این چیزا فکر نکن بع ...

اصلا گیر رابطه نیستم به خدا .

من ۹ ماه استراحت مطلق بودم و برام ممنوع بود فقط میترسم همسرم به کمک نکردن و جدا خوابیدن عادت کنه بعدا دردسر بشه برام. آخه همسرم یکم بی خیاله و راحتی خودش براش مهم تره

🩵

الان فکر این چیزا رو نکن عزیزم

فقط بچسب به حال خودت و کوچولوها انقدر وقت هست برای فکر کردن به این چیزا

بعدشم بعد از عمل آدم دلش میخواد راحت باشه هرطور دلش میخواد استراحت کنه نه اینکه شوهر بیاد آینه دق آدم 🥲🥲🥲 شوهر و وللش ولی هرچی نیاز داشتی باید بهش بگی و وظیفشه حتی توی کمک کردن برای خوابوندمن بچه ها حدودا چندوقت دیگه ازش کمک بخواه تا از الان همه مسئولیتها روی دوش شما نباشه و بدعادت نشه عزیزدلم

💓💓

چون دوقلو هستن شیرخشک واجب که هستی شما

شیرخشک هم قبل از خوابوندن بچه ها بهشون بدی حسابی خوابشون سنگین میشه و طولانی میخوابن خودت هم به خودت برس و از خانواده و شوهرت کمک بگیر

آریایی

خودم ترکم اونجوری گفتی بهم چسبید🤩🥰

🌹🥰😘