سلام من بدجور شکمم بزرگ شده. تا چند سال پیش شکمم تخت و صاف بود. اما بعد کرونا شکم دیگه بزرگو بزرگ تر شد. چه راهی هست آب کنم شکمم رو. بقیه اندامم خوبه فقط شکم 🤒
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
آب وسط غذا یک ساعت قبل و بعد نخور یا خیلی کم بخور چون شکم میاره برای خودم همینجور شد یه مدت البته از بی تحرکیم هم بود فکر کن لاغر بودم بعد فقط شکم به اندازه زیاد در اورده بودم خدارو شکر به خیر گذشت با ورزش همومیشه که اللته من بهش وارد نیستم شاید با رژیم های غذایی هم بشه از هوش مصنوعی هم کمک بگیر
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵