2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکن عفونت هم باشه....عفونت نداشتی؟

نمیدونم.خارش .سوزش اینچیزا ندارم .اصلا این ماه ترشح نداشتم ...تا دیشب تا حالا حس میکنم.اونم لباس زی رم خیس نمیشه...زمستون هم آزمایش کشت ادرار رو انجام دادم همه آزمایشات بود دکتر چیزی نگفت   .حتی عفونت مجاری ادرار هم نداشتم...خیلی تکرر اد ار هم میگیرم.این ماه..بعضی وقتا...اما مجموعا ترشحی که نشانه عفونت باشه یا سوزش خارش نداشتم

همیشه لکه بینی خارج از پریودی نشانه بارداری نیست بعضی وقتا به خاطر شرایط روحی استرس تغییرات هورمونی یا مصرف بعضی از قرص ها مثل آسپیرین  میتونه باشه

دل هیچ اقیانوسی در تلاطم ِ جزر و مد نمی افتاد... اگر خورشیداندام ِ زنانه اش را عریان نمی کرد...
من دو روز بعد از پری لکه بینی داشتم به مدت سه روز یکی از دوستام که متخصص زنان هست گفت لکه بینی بعد پ ...

بسلامتی عزیزم.نه من حدودا 13روز بعد پریودیم لک بینی دارم..دقیقا میشه روز بیست دوم پر بودیم که موقع تخمک گذاری.

یعنی امکان داره

من بی بی چک زدم منفی بود...مامانم میگه چند روز صبر کن

بسلامتی عزیزم.نه من حدودا 13روز بعد پریودیم لک بینی دارم..دقیقا میشه روز بیست دوم پر بودیم که موقع ت ...

انشاالله بارداری

چند روز صبر کن فکر کنم زود باشه

اگه هم این ماه باردار نبودی حتما ماه دیگه باردار می شی

ببین بی بی چک وقتی جواب می ده که سه چهار روز از لانه گزینی گذشته باشه

لانه گزینی شش تا ده روز بعد از لقاح هست و بعضیها موقع لانه گزینی لکه بینی دارند

من لکه بینی نداشتم ولی موقع لانه گزینی سردرد گرفتم