2777
2789
اینو می شه جواب بدید کسی که بچه تو ۳۲ باردار می شه با من که تو ۳۶ خیلی از لحاظ سنی متفاوته با هم فرق ...

عزیزم ۴ سال فرقشه اگه بگی ۲۶ و ۳۶ می گم بله مادر ۲۶ سالشه خیلی جوانتر و سن مناسب تریه ولی نمی دونم چرا ۳۲ رو مثال میزنی به خدا ۳۲ با ۳۶ تفاوتی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ۴ سال فرقشه اگه بگی ۲۶ و ۳۶ می گم بله مادر ۲۶ سالشه خیلی جوانتر و سن مناسب تریه ولی نمی دونم چ ...

اخه اگه من همه تلاسمو می کردم بچه ام تو سن ۳۲ به دنیا می اومد الان شده تقریبا ۳۷ .پسرم تو سن ۲۹ آوردم خیلی هم راضی ام از سنم ولی دخترم داره داغونم می کنه 

شما به اختلاف سنی با فرزندتون فکر نمی کردید

وقتی ادم کلا بچه نداشته باشه براش فرقی نمیکنه چه سنی بچه دار میشه (ما بچه اولمون فوت شد)ولی یکی که بچه داره بنظرم باید بیشتر سن رو در نظر بگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این نی نی سایت مسخره منو هشیار کرد

این واقعا هوشیاری نیست عزیزم

مگه ما خداییم که بخوایم آینده رو پیش بینی کنیم

اصلا معلومه ما چقدر عمر میکنیم که ۴۰ سال دیگه رو براش برنامه ریزی کنیم

معلوم نیست یه دقیقه دیگه زنده باشیم یا نه

پس باید فقط به خدا انید داشته باشیم

و بچه هامون قوی بار بیاریم

قرار نیست ماهمیشه حمایتگر بچه ها باشیم

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
اخه اگه من همه تلاسمو می کردم بچه ام تو سن ۳۲ به دنیا می اومد الان شده تقریبا ۳۷ .پسرم تو سن ۲۹ آورد ...

دچار وسواس شدی به خدا ۳۶ با ۳۲ فرق چندانی نداره همش ۴ سال حالا تلاشتو نکردی گذشت بی خیال باش آخه تفاوتی بین این دو سن نیست منتظر اومدن گلدخترت باش دختر عموی من پسرشو ۲۹ سالگی آورد دخترشو ۴۰ سالگی والا الان ۴۴ سالشه با دختر ۴ ساله خیلی هم پر انرژیو خوش و خندونه 

من ۳۴ سالمه یک دختر دو سال و هفت ماهه دارم تازه فهمیدم ام اس گرفتم همش میگم بچم تنها میمونه چطور بعدا بچه ای بیارم سلامتی تاج سره لطفا شیطان رو لعنت کن و عمق حرف منو بفهم 

نسل قبل اکثرا پدر مادر های ما حداکثر تا ۳۰ بچه دار می شدن و خوب الان همه پدر و مادر جوون داریم کنارشون لذت می بریم ولی خوب من احساس می کنم نسل ما بیش تر تو دهه ۳۰ بچه دوم آوردن و یه جورایی همه مث هم هستیم ولی خوب مال من یه ذره بیش تر