2777
2789
اولی پسر .خیلی هم عزیزه ولی من متاسفانه تربیتش رها کردم .نمی تونم‌از شدت اضطراب بهش محبت کنم

علت اضطراب پیدا کن

شاید املاح بدنت کم شده 

هروقت فکر بد اومد سراغت بگو لعنت خدا بر شیطان استغفار کن

از دوران بارداریت لذت ببر

با نی نی حرف بزن داداشش حرف بزنه باهاش 

همش فکر می کنم به بچه ام ظلم کردم .اون وقتی مسکل دار بشه من دیگه نیستم مشکلاتش پیش کی ببره

عزیزم مادرشوهر من دختر آخریش رو تو ۴۱ سالگی آورده الان دخترش ۲۰ سالشع خیلی رابطه خوبی باهم دارن و هردو بهم وابسته ن

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرشوهر من دختر آخریش رو تو ۴۱ سالگی آورده الان دخترش ۲۰ سالشع خیلی رابطه خوبی باهم دارن و هر ...

واقعا فرقی نیست بین ۳۲ تا ۳۶ .الان دوست های من اکثرا بچه هاشون پیش دبستانی هستن یا بچه سوم دو یا ۳ ساله با من خیلی متفاوت نیست 

علت اضطراب پیدا کنشاید املاح بدنت کم شده هروقت فکر بد اومد سراغت بگو لعنت خدا بر شیطان استغفار کناز ...

بچه دوم دختر .الان شرایط هزدواج خیلی سخت شده ببین خیلی جسرت می خورم به دختر هایی که می رن خونه مامانشون و کلی بهشون خوش می گذره می گم در آینده دختر من کجا بره به کی پناه ببره و هزار هزار فکر و خیال دیگه 

علت اضطراب پیدا کنشاید املاح بدنت کم شده هروقت فکر بد اومد سراغت بگو لعنت خدا بر شیطان استغفار کناز ...

بنده خدا پسرم ذوق داره ولی مامانش ذوق همه رو کور کرده از دایی و مادر بزرگ و برادر و همسر 

الان اکثر دوست های من بچه دوم تو سن ۳۲ آوردن من که ۳۶ آوردم در آینده اون ها خیلی مامان های جوون تری ...

این چ حرفیه یجوری میگی انکار بیست سال اختلافه چ‌بسا دیدم طرف ده سال بزرگتره ولی یجوری شاداب و سرحاله نسبت ب یه جوونتر

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

باید واقعیتو قبول کنیم سن که میره بالا بدن خیلی تغییر میکنه بله خیلی متفاوته من یدونه ۳۲ یدونه هم ۳۴ بارداری داشتم قدرت جسمانیم خیلی فرق داشت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این چ حرفیه یجوری میگی انکار بیست سال اختلافه چ‌بسا دیدم طرف ده سال بزرگتره ولی یجوری شاداب و سرحاله ...

فکر آینده رو می کنم که مثلا تو هفتاد سال سن بچه ها چند سال هست 

فکر آینده رو می کنم که مثلا تو هفتاد سال سن بچه ها چند سال هست

پس اونایی ک هنوز با این سن ازدواج نکردن چی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چه فکرایی داری

منم دومی ۳۴ سالگی آوردم

هیچ وقت نشستم مثل شما حساب و کتاب کنم

الکی حساس شدی

همون خدایی که الان مراقب منه مراقب بچه هامم هست

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
پس اونایی ک هنوز با این سن ازدواج نکردن چی

اون ها خوب ازدواج نکردن یه مساله دیگه است اضطراب کس دیگه رو ندارن من از ترس تنهایی پسرم و خودم بچه دار شدم الان باید غصه یکی دیگه رو بخورم 

اون ها خوب ازدواج نکردن یه مساله دیگه است اضطراب کس دیگه رو ندارن من از ترس تنهایی پسرم و خودم بچه د ...

گلم منظورم اینه اونا تازه بخان ازدواج کنن و کی بچه بیارن