علت اضطراب پیدا کنشاید املاح بدنت کم شده هروقت فکر بد اومد سراغت بگو لعنت خدا بر شیطان استغفار کناز ...
بچه دوم دختر .الان شرایط هزدواج خیلی سخت شده ببین خیلی جسرت می خورم به دختر هایی که می رن خونه مامانشون و کلی بهشون خوش می گذره می گم در آینده دختر من کجا بره به کی پناه ببره و هزار هزار فکر و خیال دیگه
الان اکثر دوست های من بچه دوم تو سن ۳۲ آوردن من که ۳۶ آوردم در آینده اون ها خیلی مامان های جوون تری ...
این چ حرفیه یجوری میگی انکار بیست سال اختلافه چبسا دیدم طرف ده سال بزرگتره ولی یجوری شاداب و سرحاله نسبت ب یه جوونتر
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
فکر آینده رو می کنم که مثلا تو هفتاد سال سن بچه ها چند سال هست
پس اونایی ک هنوز با این سن ازدواج نکردن چی
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اون ها خوب ازدواج نکردن یه مساله دیگه است اضطراب کس دیگه رو ندارن من از ترس تنهایی پسرم و خودم بچه د ...
گلم منظورم اینه اونا تازه بخان ازدواج کنن و کی بچه بیارن