2777
2789
حال دلم بده .بد ترین تصمیم گرفتم موقع این تصمیم اصلا مسئله سن برام مهم نبود طفلک بچه تو شکمم می فهمه ...

وا ممکن سی و نه سالگی دومی آوردم پس چی بگم نه سال هم اختلاف دارند حالا ببین دومی همچین جای خودش باز کنه

تاثیر هورمون بارداری هست خواهر اوکی میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ممکن سی و نه سالگی دومی آوردم پس چی بگم نه سال هم اختلاف دارند حالا ببین دومی همچین جای خودش باز ...

دعا کن ان شا الله .دومی دختره .نگران آینده نیستید زود تنها شن .البته که ان شا الله صد سال زنده باشین 

دعا کن ان شا الله .دومی دختره .نگران آینده نیستید زود تنها شن .البته که ان شا الله صد سال زنده باشین

نه بابا عمر دست خداست 

مگه کم مادرپدری داریم که در جوانی از دست میرن

البته همیشه دعا میکنم خدا بهم فرصت بده بالا سرشون باشم

ولی درنهایت تقدیرم هم نباشه خدا خودش مواظبشون هست اون از ما به بچه هامون مهربان‌تر هست 

پشیمون نشدید از بچه آوردن

خوب خسته میشم گاهی آدم هستم ربات نیستم که

ولی درکل نه خیلی دختر شیرین هست همیشه بهش میگم تو همدم مامان هستی دخترا زود خودشون جا میکنن

بچه اولتون دختر هست یا پسر؟

بله بله پسر ها که بالاخره ازدواج می کنن .دختر ها ازدواجشون سخت تره به نسبت .ادم عزیز بررگ می کنه نمی ...

زمانه عوض شده والله من برا ازدواج پسرم بیشتر میترسم تازه نسل اینا اگه ازدواج کنن خواهر 

به قول مامانم چو فردا شود فکر فردا کنیم یا 

بارون نیومد نمد کولت نگیر

حالا کو تا ازدواج

خوب خسته میشم گاهی آدم هستم ربات نیستم کهولی درکل نه خیلی دختر شیرین هست همیشه بهش میگم تو همدم ماما ...

اولی پسر .خیلی هم عزیزه ولی من متاسفانه تربیتش رها کردم .نمی تونم‌از شدت اضطراب بهش محبت کنم 

یعنی فرق زیادی نیست بین مامان شدن در ۳۲ سالگی با مامان شدن در ۳۶ سالگی

چه حرفا ،کوتاه بیا خانم ،یعنی چی این فکرها

میزارم به حساب بارداری ات ،هورمون هات بهم ریخته

آخی این چه حرفیه،سی و دو با سی و شش مگه چقدر فرق داره،انگار یه دهه یا دو دهه فاصله است،حرفا میزنی ها خواهر

جای این مسائل فاقد اهمیت ،توروخدا برای خودت و سلامتی نی نی ات دعاکن عزیزم