2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید ولی داری وسواسی میشیالکی انقد فکر نکن

هر کی بهم می گه وسواسی می شی من می گم اشتباه نمی گم به خدا الان مامان خودم ۶۴ساله است من تو این سن خودم مامان ۷۴ ساله هستم 

میره ولی توجونی باورکن دوستم متولد ۶۷هست انقد خوب مونده میگی دبیرستانی هستش پسرش دبیرستانی ودخترش ۸س ...

منم خیلی صورتم جوان می زنه ولی خوب عمر طبیعی هم یه تایم مشخص داره 

هر کی بهم می گه وسواسی می شی من می گم اشتباه نمی گم به خدا الان مامان خودم ۶۴ساله است من تو این سن خ ...

خب باشی

مگه چیه؟

به سلامتت برس 

من خانم ۹۰ ساله دیدم انگار ۶۰ سالشه

انگیزه بگیر که به خودت بیشتر اهمیت بدی و جوون بمونی

مطمئن باش برای بچه هات بهترین مامانی❤️

این افکار وسواس گونه هم شیطون انداخته تو دلت، توکلت به خدا باشه🌺

کاش منم دخترم ۸ سالش بود جرا این قدر بی فکر بودم .حالا هم که نیاورده بودم کاش اقدام نمی کردم .من پشیمونم بچه نمی خوام چی کار کنم .اون موقع ها ان قدر آزادی عمل داستم الان چی چسبیدم تو. خونه صبح تا شب فکر های تکراری .پسر اولم داره از بین می ره .به من مثل یه مادر خل نگاه می کنه 

خب باشیمگه چیه؟ به سلامتت برس من خانم ۹۰ ساله دیدم انگار ۶۰ سالشهانگیزه بگیر که به خودت بیشتر اهمیت ...

عمر همراه با عافیت و سلامت .زیادی عمر به چه درد می خوره 

خدایا یعنی می شه این فکر ها مسخره بشه می ترسم تو جامعه بچه ام غصه بخوره بگه مامان چرا منو این قدر دی ...

کاش. تاپیکات همه بترکن ناراحت نشو ولی ما رو هم افسرده کردی بسه خواهشا دیگه تاپیک در این مورد نزن ما خودمون مشکل داریم هرار تا شما هم پشت سر هم این تاپیک تکراری میزنی هرچی هم بقیه راهنمایت میکنن بازم حرف خودت تکرار میکنی

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش. تاپیکات همه بترکن ناراحت نشو ولی ما رو هم افسرده کردی بسه خواهشا دیگه تاپیک در این مورد نزن ما ...

می دونم آدم ها خسته می شن از حرف های من .اما من واقعا اضطرابم خیلی زیاده اصلن دست خودم نیست