2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 44 پست
برگشتی چی گفت چیکار کرد که شکستت؟وقتی شکستت موندی یا رفتی؟ تهش چی شد

خیلی حرفایی بدی زد البته من اول با ی اکانت دیگه گفتم دوست طرفم (یعنی خودم)بعد در مورد علاقه حرف زدم گفتم هنوزم دوستت داره اگه توام دوسش داری بازم ب هم برگردین اونم خیلی تحقیر آمیز گفت ک تو خودتی منم دیگه نمیخوام در حالی ک دروغ می‌گفت بخدا بعد من معتاد شد کلا زندگیش نابود شد ولی غرورش بهش اجازه نداد

منم همون لحظه ازش متنفر شدم چنان از قلبم حذفش کردم ک انگار وجود نداشته انگار قلبم منتظر تلنگر بود 

بابت این ک ازش متنفر شدم خدارو شکر میکنم

شماهم نمی‌دونم خودتون اخلاقشو بهتر میشناسی من فقط تجربه خودمو گفتم ک برای هیچ مرد غریبه ای غرورتو نشکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس دور برمیداره پس بهش زمان بده تا بیاد سمتت / ببین همه رفتارها از نگاه به شخصیت و ظرفیت طرف و اینکه ...

زمان بدم دیگه فایده نداره وقتی حسامون کمتر شد یا وقتی با کسی دیگه رفتیم تو رابطه....چه فایده داره

زمان بدم دیگه فایده نداره وقتی حسامون کمتر شد یا وقتی با کسی دیگه رفتیم تو رابطه....چه فایده داره

این استوری ها رو من زیاد دیدم همشون تقریبا از یک سبک استفاده میکنند بگذریم خودت می‌دونی اما بهتره اون بیاد جلو 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خیلی حرفایی بدی زد البته من اول با ی اکانت دیگه گفتم دوست طرفم (یعنی خودم)بعد در مورد علاقه حرف زدم ...

ممنون عزیزم امان از این ادمای مغرور ، حالا غرورشو انتخاب کرد به مراد دلش نرسید تهش زندگیش به گند کشیده شد، یه سری ادما لجبازن با خودشونم لج میکنن چه برسه به بقیه، حالا این طرف منم جزو همین دسته هست، مغرور لجباز یک دنده

شاید چونکه بار اخر خودش چندبار پیشقدم شده منتظر منه

شاید به همین خاطر گفتم چقدر می‌شناسید اگر کامل شناخته بودی طرفتو خب الان می‌دونستی مثلا باید پیام بدی یا نه این حرف های ما برمبنای کلیات و گاها نظر شخصیه تو باید برمبنای شناختی که از طرفت داری اقدام کنی

شاید به همین خاطر گفتم چقدر می‌شناسید اگر کامل شناخته بودی طرفتو خب الان می‌دونستی مثلا باید پیام بد ...

پس میتونم این بار رو امتحان کنم تا این شناختم کامل تر بشه، حداقل میفهمم تو اینجور موقعیتا اگه پیشقدم بشم چه اتفاقی میفته.

از طرفی هم بعدا حسرت نمیخورم که کاش به حرف دلم گوش داده بودم و پیشقدم شده بودم شاید همه چی درست میشد.

این استوری ها رو من زیاد دیدم همشون تقریبا از یک سبک استفاده میکنند بگذریم خودت می‌دونی اما بهتره او ...

شما میگی صبر کن اون بیاد جلو ولی من از دلتنگی کل وجودم داره میسوزه انگار تب کردم.

شما میگی صبر کن اون بیاد جلو ولی من از دلتنگی کل وجودم داره میسوزه انگار تب کردم.

دقیقا نقطه ضعف دخترا من می‌دونم چه حالی داری 

دقیقا نقطه ضعف دخترا من می‌دونم چه حالی داری

نمیدونم زنگ زدم چی بگم ، فقط احوالشو بپرسمو و دیگه قدمی برندارم تا خودش بیاد.

یا سر صحبتو باز کنم مثلا

بهش بگم خبری ازت نیست اگه گفت تو نیستی بهش بگم بخاطر یه سری کارا و رفتارات ترجیح دادم فاصله بگیرم لازم بود برام،

اگه گفت چه رفتاری بگم مثلا وقتی تماس میگرفتم اکثر اوقات جواب نمیدادی یا رابطه یک‌ طرفه پیش میرفت، همیشه من واسه احوالپرسی پیشقدم میشدم یا زنگ میزدم اینا منو دور میکنه.

البته ادمیه که میدونه چجوری دخترا رو تو مشت بگیره شایدم واسه همین اینجوری رفتار میکرد که من همیشه دنبالش باشم پیگیرش باشم

نمیدونم زنگ زدم چی بگم ، فقط احوالشو بپرسمو و دیگه قدمی برندارم تا خودش بیاد.یا سر صحبتو باز کنم مثل ...

خلاصه تو این جور دوستیا اون باید تو مشت باشه توام غرور داشته باش البته بازی دادن که اسمش غرور نیست