2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 44 پست
حیفه آخه این عشق بخاطر غرورمون به نتیجه نرسهالبته عشق من از اون خیلی بیشتره

نرو مننم همین فکرارو کردم ابنجوری پیش رفتم تهش هیچ شد بخاد ب نتیجه برسه طرف مقابلت برات تلاش میکنه و میرسه

لایک نکنننن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر نیستم ولی نرو سمتش اگه عاشقت باشه بالاخره پا رو غرورش می‌ذاره اگرم غرورش ب عشقش میچربه ک کلا ب ...

از همین میترسم که عادت کنه من همیشه کوتاه بیام، ولی این یک بار رو من کوتاه میام ببینم چی میشه.

دلتنگی داره میسوزونتم.

به نظر من اونی که اول پیام میده بزرگیشو نشون میده و به رابطه بیشتر علاقه منده/ اما اینجا نگاه ها متف ...

اگه به چشم بازی و جنگ غرور ببینه که اگه پیشقدم شم منو ادمی میبینه که کوتاه اومد، باخت و تسلیم شد.

به نظر من اونی که اول پیام میده بزرگیشو نشون میده و به رابطه بیشتر علاقه منده/ اما اینجا نگاه ها متف ...

( درباره غرور هم ممکنه به خاطر تجربه و به دست گرفتن طرف باشه دیبر جواب دادن )

این حرفتو بیشتر توضیح بده لطفا

اگه به چشم بازی و جنگ غرور ببینه که اگه پیشقدم شم منو ادمی میبینه که کوتاه اومد، باخت و تسلیم شد.

چقدر میشناسیش؟

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
از همین میترسم که عادت کنه من همیشه کوتاه بیام، ولی این یک بار رو من کوتاه میام ببینم چی میشه.دلتنگی ...

خب ببین من دقیقا تجربه مشابه شمارو داشتم پیام دادم ب آدم مغرور ولی اون منو له کرد با حرفاش درحالی ک همه اطرافیان و دوستان قبلش میگفتن دلتنگته حتی مادرش پیش همسایمون گفته بود 

هرچند همون موقع هم مطمئن بودم دلتنگمه ولی بد جور دلمو غرورمو شکست 

دوستانه میگم بزار قلبت بسوزه ولی غرورت لگد مال نشه

( درباره غرور هم ممکنه به خاطر تجربه و به دست گرفتن طرف باشه دیبر جواب دادن )این حرفتو بیشتر توضیح ب ...

منظورم اینه آدم‌ها یا دیدن یا خودش در ارتباط زیادی بودن تجربیات زیادی به دست آوردن که باعث میشه رفتاری بکنند که تو دستشون باشی 

خب ببین من دقیقا تجربه مشابه شمارو داشتم پیام دادم ب آدم مغرور ولی اون منو له کرد با حرفاش درحالی ک ...

چقد عجیب.

بعضی ادما هستن کلا خوششون میاد بقیه رو تحقیر ‌‌‌‌‌‌‌کنن. لذت میبرن از کوچیک کردن ادما.

خب ببین من دقیقا تجربه مشابه شمارو داشتم پیام دادم ب آدم مغرور ولی اون منو له کرد با حرفاش درحالی ک ...

برگشتی چی گفت چیکار کرد که شکستت؟

وقتی شکستت موندی یا رفتی؟ تهش چی شد

میشناسمش دیگه، ادم مغروریه که زود دور برمیداره هوا برمیدارتش....ولی الان که خودش دلتنگه نمیدونم چه ف ...

پس دور برمیداره پس بهش زمان بده تا بیاد سمتت / ببین همه رفتارها از نگاه به شخصیت و ظرفیت طرف و اینکه چقدر ادمو‌دوست داره منظورم اینه یه دوست معمولی با کسیکه دوسش دارم رفتارم خیلی فرق داره