2777
2789
عنوان

خدامن چقدبیچارم 😭😭

652 بازدید | 27 پست

چندوقته طلاق گرفتم ازوقتی طلاق گرفتم دیگه شوهرقبلیم وندیدم بیچاره عصابش ضعیف بودتعادل نداش تاوقتی پسرم دنیابیادمیگذروندیم خیلی هم دوسش داشتم بااین که خیلی اذیتم میکردکتک میزدفش میدادولی وقتی ک اروم میش اونقدرمهربون میشد

١٥سال باهاش زندگی کردم این اخرهاخیلی وصعش خراب شددکترهم نمیرفت ک اروم بشه خیلی بحرانی بودزندگیمون مثلاعصابش داغون شدنی همه زمین وزمان ودین وایمان وخانواده ناموسم وفش میدادخودزنی میکرداربده میکشیدوسایل میشکوندولی من پا ب پاش اومدم دستام ومیبوسیداروم شدنی به پاهام می افتا😭😭به خداوندی خدادارم به پهنای صورت اشک میریزم نوشتنی پسرم ک دنیااومدبارداربودم داعم من ومیزدبهش میگفتم من خودم موندم بچه ام بزرگ بشه بخاطرش میرم بیابریم دکترمیگف ن من چیزیم نیس 

بیچاره پسرم پرخاشگرعصبی پرخوری میکنه ناخن هاش ومیخوره 

خلاصه زددماع پسرمم شکست یه روزوقتی رفت شرکت کاردرس حسابی هم نداشت نگهبان بودشب هانمیخوابیدصب ک میومدخونه داعون داغون ازخانوادمم دوربودم وهستم رفتم یه خونه کرایه کردم وبدون وسیله فقط چنددست لباس ولحاف ورداشتیم باپسرم رفتیم😭😭😭رفتم دماع پسرمم عمل کردم سیاه کبودشده بودنشس روسینش باگوشی له کردش دماعش و😢😢😭😭جیگرم کبابه بخداروم نمیخنده عذاب وجدان دارم بختم سیاه اونقدگریه کردالتماس کردمن دیگه برنگشتم رفتیم دادگاه وطلاق گرفتم یه هفته بعدطلاق مثل چی نعره میزدم گریه میکردم کسی نبوددستام وبگیره خداااااخودت شاهدتمام بدبختی هامی هاااا😭😭😭

امروزهمسایه مون ک تواون خونه باهم بودیم دیدم گفت اونقدرپیرشده داغون شده مثل معتادهاشده دارم ازگریه جوون میدم توروخدادعاکنین چیکارکنم اخه من طااقت غم ندارم خداااکاش بمیرمم 

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

الانم بدون پشنوانه بابچه تنهابی کس بادل غم دیده ودگرگون چیکارکنم هیچی خوشحالم نمیکنه هرثانیه جلوچشامه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانم بدون پشنوانه بابچه تنهابی کس بادل غم دیده ودگرگون چیکارکنم هیچی خوشحالم نمیکنه هرثانیه جلوچشام ...

کار میکنی؟شوهرتو کلا فراموش کن 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

عزیزم...ماشاءالله به این صبرت.سعی کن گذشته رو فراموش کنی و یه زندگی جدید برای خودت و پسرت درست کنی.سخته ولی کسی که 15 سال اون شرایط رو تحمل کرده،حتما میتونه

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش

دوستان عزیز بعد بیاید منو بزنید که میگم وقتی شوهرتون عصبیه بچه نیارید میگید به خودش مربوطه 😐😐😐😐

استارتر عزیزم شما هم باید قوی باشی برای پسرت و نذاری بیشتر از این آسیب ببینه؛ تاثیراتی که تا الان داشته هم با مشاوره تا حدی میتونی از بین ببری. اگه افسرده و ناراحت باشی اون بچه هیچوقت نمیتونه یه آدم قوی و سالم بار بیاد. واسه پسرتم که شده قوی باش

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

خیلی دوسش داشتم 😭😭😭😭اونم دوسم داشت دوسالی میشه کارندارم ن نمیتونم خودم ببخشم تنهاش گذاشتم خدایعنی من بدکردم بنظرتون

عزیزم به نظرم گذشته رو سعی کن رها کنی..

به خاطر پسرت فقط به اینده فکرکن کودکیش ک خراب شد هیچی حداقل سعی کن اینده اش رو بسازی میدونم سخته ولی سعی کن تومیتونی ی مامان قوی باشی.💪..

یه 

عزیزم حالا که جدا شدی دیگه بهش فکر نکن، بداخلاقیهای پدرم روی من اثر کرده عصبی،افسرده .بی اعتماد بنفس و..

حالا بمیرم واسه پسرت که کتک هم میخورده بودن این پدر از نبودنش پر دردسر تره 

به فکر آینده باش کار پیدا کن بدار فراموش کنید

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .