2777
2789

بله عزیزم من انجام دادم حدود یک سال میشه و فعلا که راضی هستم و بعد از عمل که ام آر ای گرفتم دیسک برطرف شده بود و فشار از روی نخاعم هم برطرف شده

عمل سختی نیست کلا حدود یک روز بیمارستان بودم فقط هزینه ها بالاست 

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم من انجام دادم حدود یک سال میشه و فعلا که راضی هستم و بعد از عمل که ام آر ای گرفتم دیسک برط ...

ببخشید میشه تل اکانت منا سرچ کنید ازتون خیلی سوال دارم @tabesh_1400ببخشید ات ساید رو بزارین اول من مینویسم اینجا میره اخر خواهش میکنم کمکم کنید 

ببخشید میشه تل اکانت منا سرچ کنید ازتون خیلی سوال دارم @tabesh_1400ببخشید ات ساید رو بزارین اول من م ...

شرمنده گلم تل نمیتونم هر سوالی دارین من اینجا جواب میدم

شرمنده گلم تل نمیتونم هر سوالی دارین من اینجا جواب میدم

باشه تشکر 

من دی ماه نودو هفت بود که دیسک کمر گرفتم پیش چند تا دکتر رفتم که از همشون برات میگم دکتر اول گفت دیسک شدید داری و کورتون تجویز کرد با قرص گاباپنتن که فایدهدنداشت 

دکتر دوم گفت راه نرو فقط در حد دستشویی و حمام و فرنگی هم استفاده کن و بالشت بزار بین پاهات اونم گاباپنتن داد و یه قرص معده که فایده نداشت دکتر بعدی طب فیزیکی بود که سه تا ورزش داد با پریدنیزولون اونم فایده نداشت 

دکتر بعدی کوروش باقری بود که گفت اصلا عمل نداری و کمر بند طبی گفت ببند و تا سه ماه هم چیزی بلند نکن با قرص دیکوفناک سدیم و پمادپیروکسیکام که اونم تاثیری نکرد تا بعد اون رفتم دکتر شکرچی حدود ده روز پیش گفتن ۸ میلیون با دفترچه. میخاستم شما هم از تجربیاتت بیشتر بگی تا من بدونم باید چیکار کنم 

ببخشید بیحسی موضعی چطوری کردن امپول زدن تو نخاع یا فقط امپول زدن تو کمر من خیلی نگرانم 

یادم نیست فقط قبلش یه قرص آرام بخش قوی بهم دادن وارد اتاق که شدم یه ماسک گذاشت روی بینیم بیهوش نبود اما کامل هم متوجه اطراف نبودم مثل خواب و بیداریه اتفاقا یه حالت خیلی خوبیه😂😂اصلا نگران نباش راحترین عملیه که دیدم

یادم نیست فقط قبلش یه قرص آرام بخش قوی بهم دادن وارد اتاق که شدم یه ماسک گذاشت روی بینیم بیهوش نبود ...

سلام مرسی از کمکتون من خیلی سوال دارم ازتون ولی شما دیر به دیر جواب میدین تو کدوم بیمارستان عمل کردین 

سلام مرسی از کمکتون من خیلی سوال دارم ازتون ولی شما دیر به دیر جواب میدین تو کدوم بیمارستان عمل کردی ...

سلام منم یه شش ماهیه درگیر این دکتر و اون دکترم از ارتوپد گرفته تا کایروپراکتیک و متخصص مغزو اعصاب میترسم عمل کنم دوشنبه دیگه وقت دارم ببرم جواب آم آر آی و ستون فقرات جدیدم رو دکتر ببینه بگه چیکارکنم من دکتر بهتاش رفتم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز