2777
2789

بیشتر هم میشه

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه مشت گوسفند هنوز که هنوزه با آب جلوی در طویله شونو میشورن چه انتظاری داری؟!ماها فرهنگ استفاده درست از هیچیو نداریم خشکسالی بشه نسل این حیوونا منقرض شه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

وقتی یه مشت گوسفند هنوز که هنوزه با آب جلوی در طویله شونو میشورن چه انتظاری داری؟!ماها فرهنگ استفاده ...

اره بخدا ما تازه اومدیم یه محله یه همسایه داریم شیلنگ و از تو حیاط درمیاره یکساعت تو کوچه رو میشوره انگار ن انگار بهش میگن حاج خانوم اب و ببند اصراف نکن میگه پولشو میدم به کسی چه/: 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

وقتی یه مشت گوسفند هنوز که هنوزه با آب جلوی در طویله شونو میشورن چه انتظاری داری؟!ماها فرهنگ استفاده ...

ظهر که میرم مدرسه دنبال دخترم 

از جلوی یه خونه ی حیاط دار میگذرم...خونشون دم پارکه و جلوی خونشون یکم سرازیریه...هر روز از زیر در حیاطشون آب میریزه بیرون و توی سرازیری جمع میشه 

کاش شماره ای بود میشد تماس بگیرم گزارش بدم 

متاسفانه دیدم حیاط و حتی کوچه هم میشورن 😭

من حمام میرم تندی آب رو می‌بندم ، اجازه نمبدم‌بچم بازی کنه 

ظرف بشورم همین 

اینا حق ما رو میخورن 

اره بخدا معلوم نیست بچه های ما قراره چیکار کنن تو این مملکت خراب شده

خدا بزرگه بالا سرشون هست انشاءالله 

بسپاریمشون به خدا 

منم ۲ تا فرزند دارم حقیقتا میترسم از وضع آب یا اقتصادی 

حتی بخاطر این موضوع گفتم تک فرزند بمونم که بعد از ۸ سال نظرم عوض شد و دیدم واقعا یکی کمه .....اما از ته دل و جونم میخام به خدا بسپارمشون خودش پشت و پناه بچه هامون باشه انشاءالله 

اره بخدا ما تازه اومدیم یه محله یه همسایه داریم شیلنگ و از تو حیاط درمیاره یکساعت تو کوچه رو میشوره ...

بهش بگو ما به پول تو کاری نداریم ، مشکل اینه آب کمه و داری حق و ناس می‌کنی برای همه مردم 

الله اکبر 😔

نمیبینن قطره ای باران از این آسمون نمیچکه ؟!

و هر روز کلی ناراحت میشم ولی چیکار کنم که این خانواده تنها نیستند و خیلی های دیگه هم مثل اینا هستند

آدم به یک نفر هم بگه باز احساس سبکی می‌کنه 

نمی‌دونم مغزهاشون چجوری هست والا 

تعدادتون زیاده و نمیتونم دونه دونه ریپلای کنم بله متاسفانه شماره ای هم نیست که زنگ بزنیم این موجود روز دو تا سه بار جلو درش یا موتورشو میشوره یا جلوی درش زیادم هستن تو محل ما تو این سرما وسط کوچه فرش هم میشورن!شیشه مغازشونم هرروز با شلنگ آب میشورن بهشونم که میگی چرا انگار ارث پدر پدرسوختشو خوردم هم فحش میدن هم طلب دارن!من تو تابستون بخاطر اینکه کولر ازش آب چکه میکرد استفادش نمیکردم که آب نیست!در و پنجره باز میذاشتم دو ساعتم پنکه اونم ۱تا۳ ظهر روشن میکردم تا عصر بدبختی میکشیدم که مدیون بقیه نشم!

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️