2777
2789
وقتی یه مشت گوسفند هنوز که هنوزه با آب جلوی در طویله شونو میشورن چه انتظاری داری؟!ماها فرهنگ استفاده ...

وااای گفتی یادش افتادم ی روز با صدای شر شر آب بیدار شدم اول فک کروم همسرم حموم دیدم کنارمه فک کردم لوله ترکیده یکم از گیجی خواب در اومدم دیدم صدا از بیرون نگاه کردم همسایه روبه روییمون داشت حیاط میشست انقد حرص خوردم گفتم داری آبو حروم میکنی تو این بی آبی،ی به تو چه گفتو بیست دقیقه کامل صدای آب اومد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خدا بزرگه بالا سرشون هست انشاءالله بسپاریمشون به خدا منم ۲ تا فرزند دارم حقیقتا میترسم از وضع آب یا ...

ایشالهه خدا کمکشون کنه روز ب روز همه چی گرون میشه و اب و اینا هم کم میشه خدا ب دادشون برسه

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای گفتی یادش افتادم ی روز با صدای شر شر آب بیدار شدم اول فک کروم همسرم حموم دیدم کنارمه فک کردم ل ...

خدا همشونو لعنت کنه،کاش این موشکا و پهبادا میخورد تو سرشون میمردن از بس که نفهمن دو روز دیگه برای آب همینا به غلط کردن میفتن ولی فایده نداره

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

تعدادتون زیاده و نمیتونم دونه دونه ریپلای کنم بله متاسفانه شماره ای هم نیست که زنگ بزنیم این موجود ر ...

عزیزم الهی خیرشو ببینی که آنقدر مراعات دیگران رو کردی اصلا خودتو ناراحت نکن ، شما برای خدا اینکارو کردی 

آدم نتیجه مزدشو برای رضای خدا بذاره دیگ حرص نمیخوره 

از دست مردم ! 

بله نمونه هدر دادن این سرمایه ارزشمند بسیار زیاده 😔😔😔😔

خانمها با چ شدت وحشتناکی اکثرا طرف میشورن انقد غصه میخورم میگم خدایا عقل ندارن نمیبینن خشکسالیه حداقل برای آینده بچه خودشون 

از بعضیا انتظار زیادی نمیره دست خودشون نیست 

خدا لعنت کنه اینهایی که اب زیاد مصرف می کنن ،ما صرفه جویی زیاد می کنیم ۱ تومن پوله اب اومده حتما اب ...

هیچی بارون و برف نداریم ....عجب روزگاری 

فقط آفتاب و خاک 

آفتاب و خاک.....😔

عزیزم الهی خیرشو ببینی که آنقدر مراعات دیگران رو کردی اصلا خودتو ناراحت نکن ، شما برای خدا اینکارو ک ...

زنده باشی،ممنون منم دلم برای آینده همین بچه ها میسوزه ولی کاریش نمیشه کرد از ماست که بر ماست

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️