2777
2789
عنوان

چقد همه خوشگلننن

211 بازدید | 20 پست

میری بیرون همه خوشگل چه تیپایی 

میری دانشگاه ساعت ۸ من تازه از خواب پاشدم صورتم پف داره بزور اومدم سر کلاس بقیه انگار از بهشت دراومدن

همه استایل پاییزی ، دارت پیش بینی میکنن زمستون چی بپوشن منی که هر سال هودی میپوشم

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونن این لباساشونو از کجا میخرن که خوشگلن چرا تو بازار و....  نمیبینم😑😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

یعنی دغدغت منوکشتهخوب توام خوشگل کن برو

چه ربطی داره؟ دغدغه شما چیه؟چون اینو گفتم شد دغدغم؟

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یعنی دغدغت منوکشتهخوب توام خوشگل کن برو

ادمایی مثل تو که میگن دغدغه دغدغه رو مخمن یعنی افکار سطحیت منو کشته) 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

قشنگ میرم بیرون روحیه ام تضعیف میشه 

بعد حساب میکنم برای خوشگلی یه ۲۰۰ ۲۵۰ میلیونی نیاز دارم 😂

استایل هم بخام بزنم یه ۴ ۵ تومن باید بدم کفش و پالتو درحالی که موجودی کارتم ۴۵۰ هزار تومنه 

خلاصه همه چی کنسل میشه 🤣

اره

موفق باشی با این دیدت

تو زندگی من نیستی بفهمی چی داره بهم میگذره چقد تنها و بی کسم فقط دارم سعی میکنم هر ثانیه نزنم زیر گریه 

سرحال بودنشونو اشاره نکردی

دیدی اول صبحی چقدر انرژی دارن ماشالله👌

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

موفق باشی با این دیدتتو زندگی من نیستی بفهمی چی داره بهم میگذره چقد تنها و بی کسم فقط دارم سعی میکنم ...

انشالله غم دلت به شادی تبدیل بشه خواهر

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻