میری دانشگاه ساعت ۸ من تازه از خواب پاشدم صورتم پف داره بزور اومدم سر کلاس بقیه انگار از بهشت دراومدن
همه استایل پاییزی ، دارت پیش بینی میکنن زمستون چی بپوشن منی که هر سال هودی میپوشم
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
سرحال بودنشونو اشاره نکردیدیدی اول صبحی چقدر انرژی دارن ماشالله👌
آره دقیقا ما میریم کارآموزی اینقد ساعت طولانیی
تا روز بعدش من خسته ام
همکلاسیام اینقد پرانرژی اینقد سرحال با دیدنشون امید به زندگی میگیری اصلا
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
خرج خودت بکنی لباسای خوب بپوشی به خودت برسی ، خوشگل می شی ،چیز که زیاده لباس قشنگ فقط پول می خواد 😶 ...
دقیقا مشکل پوله پول نیست