2777
2789
عنوان

چالش🖋🗒+😎😆+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 182 پست
☹آخه عنوان باید یجوری باشه مخاطب رو بیاره داخل تاپیک  شایدم جواب سوالاتون رو نمیدونن😖❤

چراخیلی ها میدونن ولی اکثراعادت کردن به تاپیک های خیانت و کتک کاری و مادرشوهر خواهرشوهر

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همینه عکس هفت سینمم گداشتم صبحه وسط افتاد کسی لایک نکرد

اره نامردا 😭😭😭

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
ای ژونممممممم دسخطشوو😍😍

😘😘😘

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

بادانا عکسا رو بذار یه تاپیک پشت سر هم تا رای بدن 😭😭😭 اینطوری نامردیه 😭😭😭

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بادانا عکسا رو بذار یه تاپیک پشت سر هم تا رای بدن 😭😭😭 اینطوری نامردیه 😭😭😭

🤔🤔فکر جالبیه 🤔🤔🤔

بنظرت راضین عکساشون رو ذخیره کنم تاپیک بزنم 

یوقت نگن چرا عکسا رو ذخیره کردی  

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

اصلا دیگه تاپیک نزنیدکه برنده مشخص شد

🤔🤔فکر جالبیه 🤔🤔🤔 بنظرت راضین عکساشون رو ذخیره کنم تاپیک بزنم  یوقت نگن چرا عکسا رو ذخیره ...

اره بابا 

همه راضین

اونطوری بهتره

من دیر رسیدم کسی عکسمو ندیده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد         من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
🤔🤔فکر جالبیه 🤔🤔🤔 بنظرت راضین عکساشون رو ذخیره کنم تاپیک بزنم  یوقت نگن چرا عکسا رو ذخیره ...

وا! اره بابا. به همین ترتیبی که عکس گذاشتن عکسا رو یکی یکی بذار توی پست جداگونه و شماره برای هم عکسم بنویس توی پست. اول هی قفل کن باز کن وقتی همه عکسا رو گذاشتی بعدش بازش کن تا لایک کنن‌ 

وا! اره بابا. به همین ترتیبی که عکس گذاشتن عکسا رو یکی یکی بذار توی پست جداگونه و شماره برای هم عکسم ...

برم ببینم میتونم🙂😍

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪