2777
2789
عنوان

چالش🖋🗒+😎😆+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 182 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوه اشتباه شد ببخشی خواستم غلاغسیاه ریپلای کنم بازم معذرت

خواهش میکنم عزیز دلم من اشتباه متوجه شدم😓😆❤😻

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
به عمل کار برآید😆😜❤ ببینم👀

نه ننه برنمیاید

من تو دانشگام جزوه به احدی نمیدادم

یبار یکی از پسرا ازم جزوه خواست گفتم خوابگا جامونده باید بیارم واست حالا جزوه همرام بود ولی خط داغووون

رفتن خوابگاه به گیساتون قسم تا 5صب عین میمون پای جزوه بودم از نو نوشتمش آخرشم همون گوه بود

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میدونم کسی لایکم‌نمیکنه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

چون تاپیک هم که میزنم حتی یه نفرهم جوابمو نمیده

نه ننه برنمیاید من تو دانشگام جزوه به احدی نمیدادم یبار یکی از پسرا ازم جزوه خواست گفتم خوابگا جام ...

😆😂😂😂😂خدا دلتو شاد کنه

وااای چقدر خندیدم ببخشید😓😖😍😍😘😘

ای ژونممممممم دسخطشوو😍😍

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

☹آخه عنوان باید یجوری باشه مخاطب رو بیاره داخل تاپیک 

شایدم جواب سوالاتون رو نمیدونن😖❤

اقا غیر منصفانست 😭 صفحه های اول شلوغ بودن لایک خوردن 😭😭

آره معمولا صفحات اول بیشتر لایک میخورن😖😓

اقا غیر منصفانست 😭 صفحه های اول شلوغ بودن لایک خوردن 😭😭

همیشه همینه عکس هفت سینمم گداشتم صبحه وسط افتاد کسی لایک نکرد