2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا خیلی بد اخلاق شده

163 بازدید | 9 پست

همش غر میزنه از همه چیز و همه کس ایراد میگیره . از من انقدر ایراد میگیره از پسر بزرگم هم همینطور . همش رو اعصابمونه . هر کاری میکنیم ازمون راضی باشه نمیشه که نمیشه 

به حرفاش گوش میدیم. سریع انجام میدیم هر چی میگه خونه مرتب و غذا و لباس آماده.  دیگه بد دهنم شده شدید . عین برج زهر مار وارد خونه میشه . دیگه نمیکشم امشب کلی گریه کردم و کلی دلم شکست . قبلا اینجور نبود خیلی دوستم داشت 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرد هم شده؟! 

اگه سرد شده یکم ذهنتو ببر سمت نفر سوم و خیانت 

چون هیچ مردی یهو الکی سرد نمیشه

شایدم خواهر شوهرت یا مادر شوهرت بهش نخ میدن که اینجوری رفتار کنه

سرد هم شده؟! اگه سرد شده یکم ذهنتو ببر سمت نفر سوم و خیانت چون هیچ مردی یهو الکی سرد نمیشهشایدم خواه ...

سرد نشده ولی خیلی اذیتم میکنه در طول روز بعد شب رابطه میخواد . منم چون ناراحتم ازش اصلا دوست ندارم ولی مجبورم

شاید سرکار یه مساله ای براش پیش اومده

نه بابا . فقط خودشو قبول داره و داشت . قبلا چند ماه یه بار بود که میگفت من الم و بلم ولی الان هر ثانیه و هر لحظه میگه و پشت بندش ما رو میکوبه

از خستگی کار فشار زندگی

چی بگم خستگی و فشار زندگی رو منم هست بیام هرشب بهش فحش بدم . امروز شام تنها خوردم همینجوری اشکام می‌ریخت.  دوست دارم ازش جدا شم واقعا دیگه اعصابی نمونده

عزیزم از خونه ی مادرشوهرت جا بجا شدی یا هنوز همون جایی؟؟

بلاخره جا به جا شدم 😍 با هزار سختی . ولی خب شوهرم انگاری دیونه شده . خیلی بد اخلاق شده 

بلاخره جا به جا شدم 😍 با هزار سختی . ولی خب شوهرم انگاری دیونه شده . خیلی بد اخلاق شده

بسلامتی..خوشحالم بابت این اتفاق‌‌پس بخاطر همین لج میکنه...خیلی وابسته به خانواده اش بوده یا دوست نداشته هزینه کنه برای جابجایی؟؟؟اگه فکر میکنی برای رابطه تون دعا نوشتن قران زیاد بخون‌‌