2777
2789
عنوان

چرا ب.ا.ک.ر.ه بودن انقدر مهمهههه براتون؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 63 پست

تو رو خدا سعی نکنید فسادو رواج بدین با این حرفا.یعنی چی هر کی هر کار دلش خواست کنه.؟؟؟ میدونین الان زگیل تناسلی توی تهران به صورت اپیدمی دراومده و دلیلش هم رابطه های پرخطرو خارج از چارچوبه؟؟؟

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
گلم فهمیدم دیگه😐 شما تشریف بیارین چندبار با خودش وخانوادش نشست وبرخاست بفرمایین خودتون میفهمین😐😐

ببخشید گلم ولی،اصلا ربطی به اینا نداره که با نشست و برخاست متوجه شد 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پسرها مشكل دارن دليل نميشه كه دخترها رو هم تشويق كنيم كه خب پسره اين طوري بوده تو هم باش😐چه اشكال داره اون امتحان كرده تو هم امتحان كن

در مورد اون تاپيك هم كه مد نظرته اكثرخانمها دلشون به حال پدر ومادر استارتر سوخت وبا استارتر دعوا كردن 

محتاج دعام🙏

اونایی که میگن رابطه مهم نیست یعنی حاضرن با کسی باشن که قبل از شما با چندین نفر بوده؟ ازین نمیترسید که همسرتون مقایسه کنه شما رو؟ بعد به این نتیجه برسه مثلا نفر سومیه بهتر بوده براش.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
با حرفت موافقم  من قبل همسرم با هیچکس نبودم به خاطر همین واسمم مهم بود طرفم قبل من با کسی نبود ...

دقیقا.منی که هیچ گونه این مساعل وتجربه نکردم وبه قول گفتنی ازهرلحاظ حواسم بوده خطا نرم،برامم مهم بود شوهری که میادسراغ من،قبلا انواع و اقسام لذت های جنسی رونبرده باشه و سراز زیر وبم زنای دیگه درنیاورده باشه بیاد منه وچشم وگوش بسته هم بگیره خوش بحالش بشه.عادلانه نیست

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

حالا یه عده هم میگن این حرفا مال ایرانه .که اصلأ درست نیست و تو خیلی فرهنگ ها هست حتی اروپا که بعضی مذاهب از بچهگی میدوزند که اصلأ نتونه رابطه داشته باشه یا بعضی کشور ها ختنه دختر هست یا بعضی کشورها دخترها رو به سنی که رسید یه جا جمع میکنند و یک مرد که از قبل انتخاب شده باهاشون رابط برقرار میکنه و خیلی مسائل که ربطی به کشور ما تنها نداره و فرهنگ هست و عقاید 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین