پسرا خودشون خیلی خوب و پاک و نجیبن؟؟؟ جدی سواله برام .چرا انقدر میخواید خودتونو پاک نشون بدید به همه اتهام بزنید؟ چرا فرهنگمون انقدر عقب موندست.خب دختری پرده نداره ک نداره دلش خواسته.الانم کم پیش میاد پسری اهمیت بده ب این چیزا.تا کی دخترا باید ارزوی همه چیز ب دلشون باشه؟ ولی پسر کلاس پنجمی همه غلطی میکنه تازه میگن این تجربه داره.ولی دختر چی؟؟؟؟؟ بمونه تا یکی بیاد بگیرتش ؟خودم عینا دیدم ک دوستم فقط برای رفع نیازش ازدواج کرد 3روز بعد جدا شد!!!! گفت فقط دوس داشتم تجربش کنم الانم من اینو نمیخوام.
تو رو خدا سعی نکنید فسادو رواج بدین با این حرفا.یعنی چی هر کی هر کار دلش خواست کنه.؟؟؟ میدونین الان زگیل تناسلی توی تهران به صورت اپیدمی دراومده و دلیلش هم رابطه های پرخطرو خارج از چارچوبه؟؟؟
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اونایی که میگن رابطه مهم نیست یعنی حاضرن با کسی باشن که قبل از شما با چندین نفر بوده؟ ازین نمیترسید که همسرتون مقایسه کنه شما رو؟ بعد به این نتیجه برسه مثلا نفر سومیه بهتر بوده براش.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
با حرفت موافقم من قبل همسرم با هیچکس نبودم به خاطر همین واسمم مهم بود طرفم قبل من با کسی نبود ...
دقیقا.منی که هیچ گونه این مساعل وتجربه نکردم وبه قول گفتنی ازهرلحاظ حواسم بوده خطا نرم،برامم مهم بود شوهری که میادسراغ من،قبلا انواع و اقسام لذت های جنسی رونبرده باشه و سراز زیر وبم زنای دیگه درنیاورده باشه بیاد منه وچشم وگوش بسته هم بگیره خوش بحالش بشه.عادلانه نیست
حالا یه عده هم میگن این حرفا مال ایرانه .که اصلأ درست نیست و تو خیلی فرهنگ ها هست حتی اروپا که بعضی مذاهب از بچهگی میدوزند که اصلأ نتونه رابطه داشته باشه یا بعضی کشور ها ختنه دختر هست یا بعضی کشورها دخترها رو به سنی که رسید یه جا جمع میکنند و یک مرد که از قبل انتخاب شده باهاشون رابط برقرار میکنه و خیلی مسائل که ربطی به کشور ما تنها نداره و فرهنگ هست و عقاید