2777
2789
عنوان

ماتریس

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت معدل ۱۹ اوردن سخته؟یازدهم دپازدهم

دوازدهم شاید سخت باشه ولی یازدهم نه 

یازدهم ساده س معدل خوب اوردن البته بستگی به مدل سوالات اون سال داره . اینکه طراح رو مود باشه یا نه

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

اوه اوه بالاها میپری که 😂مرسی واقعا 😂

تا پارسال نمیدونستم به چی علاقع دارم. وقتی مدار نه یک دل صد دل عاشقش شدم. بعد فارغ التحصیلی قراره بریم مدار قلب ملت رو عاشقونه کنیم.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
تا پارسال نمیدونستم به چی علاقع دارم. وقتی مدار نه یک دل صد دل عاشقش شدم. بعد فارغ التحصیلی قراره بر ...

وایی منم فیزیک یازدهمو با عشق میخوندم خیلی عالی بود همه سرکلاس متنفر بودن از مدار و الکتریسیته ولی من عاشقشون بودم

حیف من برق نمیتونم بردارم برا زنا زیاد کار نداره وگرنه با کله میرفتم سراغ برق 

وایی منم فیزیک یازدهمو با عشق میخوندم خیلی عالی بود همه سرکلاس متنفر بودن از مدار و الکتریسیته ولی م ...

نظرت منطقیه. ولی خب بنظرم تو رشته های تئوریک وردار. یا میری عضو دانشگاه میشی یا مهاجرت. ولی خب من به فکر مهاجرت نیستم.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
نظرت منطقیه. ولی خب بنظرم تو رشته های تئوریک وردار. یا میری عضو دانشگاه میشی یا مهاجرت. ولی خب من به ...

من شرایط مهاجرت دارم کسی که قراره ببرتم گفت برو برق ولی احتمال میدم بخاطر این ماشه شاید 10 درصد نشه برم . برا همین ترجیح میدم رشته ای بردارم که هم تو ایران کار داشته باشه هم اونور . مثل کامپیوتر

من شرایط مهاجرت دارم کسی که قراره ببرتم گفت برو برق ولی احتمال میدم بخاطر این ماشه شاید 10 درصد نشه ...

اولا که برق تو ایران بیشتر از کامپ تقاضا داره خبر نداری. دوما که ماشه خیلی تاثیر نداره با مقاله نوشتن میتونی بری. مقاله ای که یه اپسیلون بتونه چیز جدید داشته باشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
اولا که برق تو ایران بیشتر از کامپ تقاضا داره خبر نداری. دوما که ماشه خیلی تاثیر نداره با مقاله نوشت ...

برا زنا تو ایران تو رشته برق زیاد کار نیست کلاسای مهندسی برق دانشگاهم ببینی میبینی دخترا خیلی کمترن

نیاز به مقاله ندارم با دعوتنامه میتونم برم ولی احتمال میدم شاید 1 درصد محدودیت بزارن 

برا زنا تو ایران تو رشته برق زیاد کار نیست کلاسای مهندسی برق دانشگاهم ببینی میبینی دخترا خیلی کمترنن ...

ایشالا که موفق باشی Break a leg. من برم دترمینان رو نوازش کنم. فعلا.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
هایزنبرگ گفته من برای توسعه فیزیک کوانتوم فقط به ماتریس نیاز دارم.

اتفاقا پایه رشته ای مثل مهندسی کامپیوتر هم هست...اگر بخوای واردش بشی البته

بالاتر خوندم هدفت برقه

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊