چه رشتتون ریاضیه چه ریاضی نیست حتی اگه فارغ التحصیل هم هستید، در حد ابتدایی ماتریس رو یاد بگیرید. چیز خیلی قشنگیه سخت هم نیست. کسایی که بیشتر با ریاضیات سروکار دارن موتور محرک مملکت میشن بیشتر به این و اون گیر میدن و به تناقضات میرسن و همین باعث پیشرفت میشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظرت منطقیه. ولی خب بنظرم تو رشته های تئوریک وردار. یا میری عضو دانشگاه میشی یا مهاجرت. ولی خب من به ...
من شرایط مهاجرت دارم کسی که قراره ببرتم گفت برو برق ولی احتمال میدم بخاطر این ماشه شاید 10 درصد نشه برم . برا همین ترجیح میدم رشته ای بردارم که هم تو ایران کار داشته باشه هم اونور . مثل کامپیوتر
من شرایط مهاجرت دارم کسی که قراره ببرتم گفت برو برق ولی احتمال میدم بخاطر این ماشه شاید 10 درصد نشه ...
اولا که برق تو ایران بیشتر از کامپ تقاضا داره خبر نداری. دوما که ماشه خیلی تاثیر نداره با مقاله نوشتن میتونی بری. مقاله ای که یه اپسیلون بتونه چیز جدید داشته باشه.