2777
2789
عنوان

ماتریس

246 بازدید | 37 پست

چه رشتتون ریاضیه چه ریاضی نیست حتی اگه فارغ التحصیل هم هستید، در حد ابتدایی ماتریس رو یاد بگیرید. چیز خیلی قشنگیه سخت هم نیست. کسایی که بیشتر با ریاضیات سروکار دارن موتور محرک مملکت میشن بیشتر به این و اون گیر میدن و به تناقضات میرسن و همین باعث پیشرفت میشه.  

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم منم دوازدهمم. تستاش راحته 7 درصد مفت تو کنکور میگیری

اره خیلی خوبه  . البته 1404 یکی از تستاش خیلی سخت بود مربوط به سینویس و کسینوس بود و ... بود

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

اره خیلی خوبه . البته 1404 یکی از تستاش خیلی سخت بود مربوط به سینویس و کسینوس بود و ... بود

نه بچه بازی بوده. دیروز کلاس حلش کردیم. ماتریس فقط محاسباتش طولانیه.  معدل نهایی یازدهمت چقدر شد؟

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
نه بچه بازی بوده. دیروز کلاس حلش کردیم. ماتریس فقط محاسباتش طولانیه. معدل نهایی یازدهمت چقدر شد؟

برا من به شخصه سخت بود 

18.73 ولی میخوام ترمیم بزنم ادبیاتم کشیدتم پایین

برا من به شخصه سخت بود 18.73 ولی میخوام ترمیم بزنم ادبیاتم کشیدتم پایین

درسته. اصلا به ترمیم فکر نکن معدلت خوبه میزنی دوازدهم رو هم کنارش خراب میکنی. معدلت برا تهران مناسبه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
درسته. اصلا به ترمیم فکر نکن معدلت خوبه میزنی دوازدهم رو هم کنارش خراب میکنی. معدلت برا تهران مناسبه ...

نه باید ترمیم بزنم میخوام معدل هر دوسال بالای 19.5 باشه . نه اوکیه تا فروردین دوازدهمو تموم میکنم کلا . فروردین به بعد یازدهم میخونم یازدهم 6 تا درسه زود تموم میشه

نه باید ترمیم بزنم میخوام معدل هر دوسال بالای 19.5 باشه . نه اوکیه تا فروردین دوازدهمو تموم میکنم کل ...

معدل یازدهم من 19.6 بود.  از ما گفتن بود فشار خیلی میره بالا ایشالا که بتونی ولی بخاطر 17 درصد روی 43 درصد ریسک نکن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
معدل یازدهم من 19.6 بود. از ما گفتن بود فشار خیلی میره بالا ایشالا که بتونی ولی بخاطر 17 درصد روی 4 ...

حالا ببینم چی میشه . چه رشته ای میخوای ؟ منطقه چندی ؟ دانشگاه کجا میخوای ؟

حالا ببینم چی میشه . چه رشته ای میخوای ؟ منطقه چندی ؟ دانشگاه کجا میخوای ؟

برق شریف یا امیرکبیر حالا هرکدوم که شد.  منطقه رو نمیگم تا ندونی حریفتم یا نه  

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.