2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

96 بازدید | 4 پست

خانوماتوروخدایکی بهم کمک کنه کسی اینجازیگیل داشته پیش کدوم متخصص رفتیدچیکارکردیدخوب شدید

چندروزه فهمیدم خواب وخوراک ازم گرفته شده😭😭😭

توروقران یکی خواهرانه منوراهنمایی کنه بگه چیکارکنم

فرداهم نوبت دکتردارم

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀

سیستم ایمنی ات رو حسابی باید ببری بالا 

پودر اسپیرولینا بگیر عسل سیاهدونه هم از خان عسل 

چون میدونم عسلشون مرغوب هست و درجه یک 

عسل سیاهدونه منظورم هست نه ترکیب عسل و سیاهدونه

معجزه میکنه تمام عفونتهای بدن رو در تمام نقاط بدن از بین میبره 

ترکیب عسل سیاهدانه با اسپیرولینا 

فقط اسپیرولینا رو روز اول باید ناشتا بخوری تا دو ساعت بعد هیچی نخوری 

از بار دوم میتونی همراه غذا بخوری

Khaan_asal تو اینستا سرچ کن

سیستم ایمنی ات رو حسابی باید ببری بالا پودر اسپیرولینا بگیر عسل سیاهدونه هم از خان عسل چون میدونم عس ...

شماتجربه داشتی!؟درمان شدی

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماتجربه داشتی!؟درمان شدی

شما که باید مراحل درمان پزشکی رو بگذرونید من نداشتم ولی دیدم کسی داشته با مراجعه به پزشک و افزایش سیستم ایمنی در طول یکسال صد در صد درمان شد.

از نزدیک میشناسمش

شما که باید مراحل درمان پزشکی رو بگذرونید من نداشتم ولی دیدم کسی داشته با مراجعه به پزشک و افزایش سی ...

ممنون ازلطفتون فردانوبت گرفتم