2777
2789
عنوان

لطفا همه بخونن🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 56 پست
حالا ما که پسر نداریم 

خوب ما داریم انشالله پسرایه ما درست میکنن جامعه رو احترام به زن و دخترا شما خوشبخت میکنن

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
حالا ما که پسر نداریم 

منم ندارم کلا مجردم

ولی یه روزی روزگاری ۳تا پسر میزام ۶تادخمل

خوبم تربیتشون میکنم 

ای خدا الهی فداشون شم مخصوصا وسطیه😍😍😘

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم کلا مجردم ولی یه روزی روزگاری ۳تا پسر میزام ۶تادخمل خوبم تربیتشون میکنم  ای خدا ال ...

اوه این همه میزایی😁😁 

منم خواهر نداشتم هیچ وقت 

خیلی خوشحالم دختردارشدم 😁😁

حالا پسرم میزایم دیگه یکی خخخ😜

اولین بچمه 🤗🤗🤗🤗

کاش دمم میشکست بین میلیونها اسپرم اول نمیشدم  
اوه این همه میزایی😁😁  منم خواهر نداشتم هیچ وقت  خیلی خوشحالم دختردارشدم 😁😁 حالا پسر ...

الهی خدا زیادشون کنه😁

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خوشحالم از اینکه خوشتون اومد،من متوجه جنسیت نشدم،بی احترامی منو ببخشین،امیدوارم شما یه مرد به معنای ...

مچکرم دوست عزیز ان شا الله همه مردا بامرام و معرفت باشن و خدا پسرتون رو واستون حفظ کنه

آقا هستم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1952317/ممنونم-کاربر-مریمی-۱۳۷۰-که-برای-قلب-پسرم-منو-کمک-ک ...

لیانا جونم،،ممنووووونم که خبرم کردی بهترین❤❤❤❤

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
هر کاری کردم نتونستم منشنت کنم رفتم اسمتو کلی سرچ کردم تاپیکاتو پیدا کردم بهت بگم😍عزیزم خواهش میکنم ...

خیلی خیلی خیلی خیلی گلی خانومی😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 عااااااشششششقققققتتتتتتممممم

هر طور که با همسر خود رفتار کنید، به عنوان الگو برای آینده فرزندان خواهید بود...

یعنی آنها نیز دقیقا همین‌طور با همسر خود رفتار خواهند کرد.

اگر به صورت غیر صحیح با همسر خود رفتار کنید و مدام در حال مشاجره باشید آنها نیز به همین سبک رفتار می‌کنند.

بچه‌ها بیشتر از آنچه شما به عنوان نصیحت به آنها گوشزد می‌کنید، از رفتار شما پیروی می‌کنند

اگر با همسر خود به احترام و توام با عشق رفتار کنید، ارزش خانواده را به فرزند خود نشان می‌دهید و آنها از داشتن یک پناهگاه امن در این دنیای وحشی بیشتر احساس امنیت می‌کنند.

دایی خستس!
هر طور که با همسر خود رفتار کنید، به عنوان الگو برای آینده فرزندان خواهید بود... یعنی آنها نیز دقیق ...

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈