2777
2789

همسر من یه مرد نمونست 

از اون مردا که تو هر خونه ای پیدا نمیشه 

سال ۱۳۹۰ ورشکست شد اونم بخاطر خیانت دوتا شریکاش هر چند اخرش برای حلالیت اومدن و الان تو زندان اسیرن ولی خب زندگی منو پسرا رو از هم پاچیدن 

برای فرار از اون بحران مجبور شدیم خونه مون رو که تو بهترین جای تهران بود اجاره بدیم خب اجارش عالی بود و با اون میشد زندگی کرد تا همسر جانم شغلی دستو پا کنه 

شوت شدم تو جنوب تهران توی یه اپارتمان هشتاد متری 

البته با اجاره خونه راحت زندگی میکردم 

تا اینکه این ماه ادرین مشکوک به گشادی دریچه قلب شد و پسر کوچیکم هم گفتن سوراخ قلبش هنوز بازه باید اکو بشن 

خب منتظر شدم اجاره خونه واریز بشه تا اکو پسرا رو انجام بدم 

ولی متاسفانه پولی تو کارتم بابت اجاره ریخته نشد 

شب به همسرم موضوع رو گفتم 

که گفت اجاره ای در کار نیست بخاطر اینکه مستاجرمون مشکل مالی بابت مریضیش پیدا کرده و همسرم تا سه ماه اجاره خونه نخواسته 

بغضم گرفت خوب پس پسرای من چی و بحثمون شد و قهر کردم از این کمک بی موقعش

انقد دلم شور پسرامو میزد که شبا مدادم کابوس میدیم و با همسر دعوا داشتم چرا کمکشون کرده تا اینکه تصمیم گرفتم ببرمشون بیمارستان دولتی با تعرفه دولتی چون همین مقدار پول داشتم و روم هم نمیشد از کسی قرض کنم و هنوز با همسرم قهر بودم از بی پولی از روی ناچاری

اومدم نی نی سایت دنبال بیمارستان دولتی بودم 

تا اینکه دوست عزیزی بهم کمک کرد و برام بیمارستان دولتی وقت اول گرفت با تعرفه دولتی که شاید هر بیمارستان دولتی باید چند ماه منتظر میشدم و پسرامو بردم و خدا رو شکر مشکلم حل شد

میخواستم از این کاربر اینجا تشکر کنم 

ممنون دوست خوبم مریمی جان 😙

و اینکه خیلی خجالت میکشم که با همسرم بحث کردم چرا به مستاحرمون کمک کرده 😣

خدا جونم منو ببخش😍

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشكر عزيزم 

انشالله برا جفتتون بهترينا رقم بخوره❤️❤️❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

سلام دوست خوبم یکی از کارکرد های مثبت نینی سایت همینه ایشالله خدا بچه هاتو برات سالم نگه داره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
انسان می‌تونه جانشین خدا روی زمین باشه 😍😍😍

باور کنید تا فهمیدم میخواد کمکم کنه اول از خدا خجالت کشیدم که چرا خودم راضی به ککم کسی نبود 

و متوجه نیستم خدا نمیذاره نیکی بدون جواب بمونه

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم