2777
2789
عنوان

لطفا همه بخونن🙏🙏🙏

1285 بازدید | 56 پست

برای پسرم:

جان دل مادر.....امروز برایت مینویسم

امروز که در مقابل دفتر یادداشتم نشسته ای و با دستان کوچک جانانه ات با اسباب بازیهایت بازی میکنی و هیچ خبر از دل جامعه ی گیجمان نداری.

این روزها....

مردان فراموش کرده اند آن طور که شایسته است با زن،این جنس ناب خلقت رفتار کنند.

فراموش کرده اند این را...که مرد آفریده شده است تا تکیه گاه شود برای یک بانو...

یادشان رفته که زن حرمت دارد

جنسشان عجیب شده اینهایی که ما بهشان میگوییم مرد

پسرم

زمان تو شاید همه چیز درست شد

اما اگر نشده بود...خودت درستش کن

به حرمت«من»شاید

که تو تکه ای از منی

و به حرمت تمام مادرانی که

برای خوشبختی پاره های وجودشان از تمام شیطنتهای دخترانشان عبور کردند،مادر شدند،و خواستند به هر قیمتی مادر بمانند.

تو باور کن پسرم

که این حقشان نیست

حتی حق آنهایی که هنوز مادر نشدند

و آنهایی که مادر نخواهند شد

روزی تو مرد خواهی شد و درستش خواهی کرد

میدانم❤❤❤❤❤❤❤❤❤

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت نوشتی🤔

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
حالا ما که پسر نداریم 

ای جون دلم،،شاید یه روزی پسر دار شدی عشقم،،به جاش شما به دخملت یاد میدی که فقط باید ناز کنه و خانومانه زندگی کنه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن