2777
2789
عنوان

ابرسان برای پوست بسیار خشک

75 بازدید | 13 پست

سلام دوستان .

من پوست صورتم خیلی خشکه .مخصوصا بعد از شستشو احساس کشیدگی و داغی  میکنم 

و پوسته پوسته هم میشه 

یه ابرسان خوب که نتیجه گرفتید میگید ؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتن من راهم لایک کن ...منم همیشه پوستم خشک بود ولی امسالی جور عجیبی خشک شده ک دستام ترک خورده😫 فکرکنم مشکل از تیروئید باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
گفتن من راهم لایک کن ...منم همیشه پوستم خشک بود ولی امسالی جور عجیبی خشک شده ک دستام ترک خورده😫 فکر ...

منم کم کاری تیرویید دارم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بخاطر پاییزهفصل پاییز خیلی پوستو خشک و تیره میکنه

کلا من پوستم وحشتاک خشکه .الان تو این فصل. هم بیشتر شده

بخاطر پاییزهفصل پاییز خیلی پوستو خشک و تیره میکنه

اره ولی عجیبه ، انقدر شدید نبود دستام ترک خورده خون میاد ☹️💔 قبل ها دکتر بهم گفته بود بخاطر تیروئیدته ک هم کم کاره هم انتی تی پی او بالا ک پوستت لطافتشو ازدست داده ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اردن سبوما خیلی خوبهاگ جوش نمیزنی در کنارش مرطوب کننده هم بگیر بزن

بدبختی اینکه هم خشکه هم گونه هام جوش میزنه