اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7073 عنوان ابرسان برای پوست بسیار خشک 75 بازدید | 13 پست سلام دوستان .من پوست صورتم خیلی خشکه .مخصوصا بعد از شستشو احساس کشیدگی و داغی میکنم و پوسته پوسته هم میشه یه ابرسان خوب که نتیجه گرفتید میگید ؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔 1404/07/29 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 24969 گفتن من راهم لایک کن ...منم همیشه پوستم خشک بود ولی امسالی جور عجیبی خشک شده ک دستام ترک خورده😫 فکرکنم مشکل از تیروئید باشه سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عاشقbaron عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 830 سیمپل خوبه مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 888 گفتن من راهم لایک کن ...منم همیشه پوستم خشک بود ولی امسالی جور عجیبی خشک شده ک دستام ترک خورده😫 فکر ... بخاطر پاییزهفصل پاییز خیلی پوستو خشک و تیره میکنه
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7073 گفتن من راهم لایک کن ...منم همیشه پوستم خشک بود ولی امسالی جور عجیبی خشک شده ک دستام ترک خورده😫 فکر ... منم کم کاری تیرویید دارم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7073 بخاطر پاییزهفصل پاییز خیلی پوستو خشک و تیره میکنه کلا من پوستم وحشتاک خشکه .الان تو این فصل. هم بیشتر شده یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 24969 بخاطر پاییزهفصل پاییز خیلی پوستو خشک و تیره میکنه اره ولی عجیبه ، انقدر شدید نبود دستام ترک خورده خون میاد ☹️💔 قبل ها دکتر بهم گفته بود بخاطر تیروئیدته ک هم کم کاره هم انتی تی پی او بالا ک پوستت لطافتشو ازدست داده ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 888 کلا من پوستم وحشتاک خشکه .الان تو این فصل. هم بیشتر شده اردن سبوما خیلی خوبهاگ جوش نمیزنی در کنارش مرطوب کننده هم بگیر بزن
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7073 اردن سبوما خیلی خوبهاگ جوش نمیزنی در کنارش مرطوب کننده هم بگیر بزن بدبختی اینکه هم خشکه هم گونه هام جوش میزنه یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 888 بدبختی اینکه هم خشکه هم گونه هام جوش میزنه شویندت چیه؟لابد شویندت قویه ک انقدر خشک میشه