2777
2789
عنوان

خواهرم خستم کرده

298 بازدید | 17 پست

یه دختر 6 ساله و یه پسر 2 ساله داره

همیشعههههههه خونه مان

یه روز میخواد بره خرید 

یه روز عروسی

یه روز ارایشگاه 

یه روز سینما

یعنی هفته ای 4 روز کمتر امکان نداره خونه ما نباشن

منم دانشجو ام صبح تا شب کلاس دارم میرسم خونه خسته یا روز هایی که کلاس ندارم باید بچه داری کنم

نگید خونه باباشه به تو چه خودش بیاد خونه باباش بچه هاش رو نگه داره یه ماه بمونه اون موقع به من چه واقعا 

بعد انتظار داره کل تایمی که بچه ها خونه ماعن من باهاشون بازی کنم یه بار کارتون گذاشتم دعوا کرد که نهههه ضرر داره 

کاغذ میدم واسه نقاشی میگه حوصلشون سر میره

مامانم هم همیشه مسئولیت قبول میکنه

یا خودش رو سرگرم کار میکنه یا به بهانه خرید و اینا میره بیرون

واقعا کلافه ام قبل بچه هاش من با خواهرم خیلی صمیمی بودم و دوستش داشتم الان انقدر اذیتاش زیاد شده حس بدی بهش دارم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

در اتاقتو قفل کن 

مادرت خودش جورشو بکشه وقتی مسئولیت قبول میکنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اتاقتو قفل کن مادرت خودش جورشو بکشه وقتی مسئولیت قبول میکنه

دیگه وقتی از خونه میره بیرون نمیتونم بچه 2 ساله رو تنها بزارم که 

بزرگه هم قبلا حرف گوش کن بود جدیدا خیلی بد شده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

دیگه وقتی از خونه میره بیرون نمیتونم بچه 2 ساله رو تنها بزارم که بزرگه هم قبلا حرف گوش کن بود جدیدا ...

خوب باهاش صحبت کن بگو خستم نمیتونم نگه دارم 

مامانم نمیتونه دست تنها این ۲تارو نگه داره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بشین حتما با مامانت صحبت کن چون فکر میکنم خواهرت سریع گارد بگیره، بهش بگو با خواهرت صحبت کنه که شماها هم کار زندگی دارین و ممکنه چمیدونم نمره هات افت کنه و چنین حرفایی 

میفهمم خیلی سخته شرایط تورو داشتم با خودخواهیاشون آدمو از اون بچهای طفل معصومم زده میکنن

واقعا ادم خونه پدرمادرش هم‌بچش رو بخاد بزاره باید مخالفت بشنوه از دختری که خودش مهمان خونست

عزیزم تو خودت مهمان خونه پدر مادری خواهرت هم میهمان بوده ک الان خودش زندگی داره 

کسی ک باید ناراحت بشه پدرمادرتن ک نیستن و کلی با نوه ها بهشون خوش میگذره ..

دوست داشتی توی تنهایی غصه بخورن یا افسرده بشن والدینت؟،

بچه چراغ خونست در پدر مادر هم همیشه به روی خواهرت بازه

توم اگ مشکل داری در رو قفل کن یا مسولیت قبول نکن همین

دلیل نداره تو درونگرایی خونه پدر مادرت سوت و کور باشه..

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

حس کردم ادم خودخواهیه و به خواسته ها و ارامش بقیه اهمیت نمیدهالبته این حس منه از چیزی که نوشتی

حسش اینه که اصلا اذیتی ندارن بچه هاش