2777
2789
عنوان

سام سونگ يا الجي؟؟

378 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ميخوام وسايل خونه و ال سي دي بگيرم،خودم سامسونگ دوس دارم ولي خيلي دو دل شدم،شماها ميشه تجربتون رو بگين؟

تجربه كار با اخرين مدل وسايل اين برند هارم دارين؟چون اخرين مدل هارو ميخوام بگيرم

ممنون ميشم راهنمايي كنين

سامسونگ

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتت روا عزیزم ❤❤❤❤

مرسی عزیزم😚

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

ما تی وی سونی و سامسونگ

یخچال و لباس شویی و اینا ال جی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مشكلي نداره وسايل سامسونگتون?? خيلي ميگن لباسشويي الجي بهتره ولي بخوام اينجوري بگيرم واسه تازه عروس ...

نه همه عالین. ساید سولاردام تی وی سامسونگن لباسشویی ال جی. منم تازه عروس بودم دیگه کجا ضایعس مهمه اینه که همرنگ باشن من همه رو سیلور گرفتم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

سلام عزیزم پروفتون خیلی زیباست 

پایدارباشین و عشقتون جاودان ❤🌹

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
مرسی عزیزدلم چشات زیباست♥️♥️♥️قربونت برم😍

فداک عزیزم 🥰

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز