2777
2789
نمیدونم همینجوری پرسیدم آخه دوست ندارم زیاد باشه هر سال یه اسم مد میشه همه میزارن

نگران نباش ،من يك كانال اسم دارم كه نظرسنجي اسم دارن اكثرا اسم پسراشون رو أسامي با پيوند راد ميزارن يا ايهان و ويهان يا رادوين كه جديدا مد شده

البته من زياد بودن اسم واسم أهميت نداره بقول همسرم همينكه تو فاميل اين أسم نيست خودش كافيه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر همکار شوهرم ، پسر خالم هم اسم‌پسرشو اهورا گذاشته الان ۵سالشه. دو نفر رو دیدم گذاشتن اهورا . بقی ...

آره هم قشنگه هم معنیش قشنگه هم خوش آواس 

تو فامیل نداریم ما هم فقط نوه ی یکی از دوستای مامانم ،حالا هم خواهر شوهرم میگه اسم بچه شوهر سابقمه یاد اون می افتم یعنی به خاطر اون از این اسم بگذرم؟

ان شاءالله بسلامتي زايمان كني و هر اسمي بزاري نامدار باشه....

مرسی عزیز دلم ممنون از محبتت

ایشالا همه مامانا به دل خوش و سلامتی بچه هاشون رو به دنیا بیارن و بزرگ کنن

آره هم قشنگه هم معنیش قشنگه هم خوش آواس  تو فامیل نداریم ما هم فقط نوه ی یکی از دوستای مامانم ...

فربد هم قشنگه  منم واقعا تو اسم بچه موندم پدرشوهرمم به اجبار میگه فقط بزارین کیوان واقعا دخالت تا کی آخه سه تا بچه آوردی اسم گذاشتی نوه ها رو بیخیال شو دیگه منم اصلا حسی نسبت به کیوان ندارم و حس میکنم قدیمی شده 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
شوهرت چی میگه با پدرش موافقه؟

شوهرم میگه حق میدم منم دوس دارم خودمون انتخاب کنیم اما چی بگم بهشون حرصمو در میاره

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
جوجه ی‌من مهر به دنیا میاد همسر من گیر داده یه اسمی بذاریم مهر داشته باشه

مهرسام مهرسان مهرداد مهراد اینا مهر داره انشاا ... سلامتی به دنیا بیاد و تو آغوش بگیری و نامدار باشه هر اسمی گذاشتی 

مهرسام مهرسان مهرداد مهراد اینا مهر داره انشاا ... سلامتی به دنیا بیاد و تو آغوش بگیری و نامدار باشه ...

مرسسسسی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و برام این اسمها رو پیدا کردی