2777
2789

خانما با این قیمت دلار حدودا هزینه سفر به ترکیه واسه دو نفر چقدر میشه⁉️

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمش دیگه نفری ۱۰۰ حساب کن 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

بستگی داره هوایی یا زمینی کدوم شهر چند روز معمولی یا لاکچری ب لیر ربط داره البته

عزیزم فک کن هوایی . سفر معمولی

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

نفری؟؟؟

اره مثلا دو نفر ۲۰۰ 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

اره مثلا دو نفر ۲۰۰

این واسه ی سفر معمولیه یا ب قول دوستان لاکچری؟ 🤔

این واسه ی سفر معمولیه یا ب قول دوستان لاکچری؟ 🤔

در حد متوسط رو به بالا 

نه اینکه لوکس ترین باشه 

نفری صد کم کم در میاد که یه سفر معمولی به ترکیه داشته باشی

مرسی 🥲

سلام عزیزم ببخشی یه سوال ازت داشتم تو تازه جهیزیه خریدی بنظرت آینه کنسول هنوز مده؟خریدش واجبه؟

سلام عزیزم 

اره مده . من یه کنسول مینی‌مال خریدم بدون آینه 

ب جای آینه تابلو زدم و آباژور و گلدون گل