2777
2789
همش می گم کاش جای پسر و دخترم عوض بود .خیلی نگرانم .به هر دری می زنم ا وم نمی گیرم دلم برای دخترم م ...

ببین من گاهی اینطوری فکر میکنم ولی خیلی هارا میبینم اطرافم که همین اختلاف سنی را دارند( نه قدیمی ها نه ، همسن و سالای خودمون) . چرا خودمونا ناراحت کنیم باید لذتش را ببریم و الان دیگه مثل قدیم نیست کلی روش هست برای جوان موندن و شاد بودن

. افکار منفی را از خودت دور کن لطفا . بخصوص الان که دیگه یه تو دلی  داری. هیچ کسی از آینده خبر نداره. خدا بهتون عمر با عزت و سلامتی بده. چه مادرهای جوانی بودن که با دختراشون اختلاف سنی کمی داشتن و الان ک دخترشون ب بلوغ رسیده دستشون از دنیا کوتاهه( متاسفانه در نزدیکان داریم). ببین عمر دست خداست و سن فقط یک عدده.  شاد باش و خوشحال باش ک دختر داری ، مونس و همراه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا ۳۶ ستل دیر شده

زودتر اقدام کنید عزیز

نه ولی نذارید دیرتر بشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من باردارم و پشیمون به نظرم خیلی هم دیر شد اگه خدا عمر طبیعی بده تو ۴۳ سالگی اون من ۸۰ ساله هستم

فرزند دومتونه؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بله بله .کاش باردار نمی شدم .نمی دونم زندگی ام به هم خورد به شدت .تصمیم اشتباه که تا اخر باید پاش وا ...

انگار این احساساتتون ناشی از حاملگی و بهم خوردن هورمونهاست خواهر گل

بهش غلبه کنید.

چند وقت پیش یکی از فامیلهای دورمون

که یک خانم مسن هست مریض شد و کارش کشید به بیمارستان و عمل

حدود ۲ ماه تو بیمارستان بود

یدونه پسر داره

اون پسر دو‌ماه از زندگی افتاد، تازه خیلی وقتها نمیتونست شب همراه بمونه و اون خانم از فامیل و همسایه کمک میخواست

آخرش هم کلی از بقیه گلایه کرد در صورتیکه فامیل واقعا کمک میکردن غذا میبردن شب میموندن و...

اما گلایش به این خاطر بود که هیچ کسی بچه آدم نمیشه

اگر فرزند دیگه ای هم داشت اونقدر سخت نبود.

از اون طرف، پسرش همیشه تو زندگی تنهاست

تو زندگی خودش یکبار مشکل پیش اومد اما خواهر برادری نبود که کمکش کنه، حامیش باشه مشورتش بده

بدون فرزند زندگی کردن واقعا عذابه

تک فرزند داشتن هم خیلی سخته هم برای پدر مادر هم برای فرزند

من تک فرزند نیستم اما به خانواده هایی که تعدادشون از ما بیشترن غبطه میخورم و میگم کاش بیشترم بودیم

و در نهایت یه کانالی معرفی میکنم به اسم ماماگل، ماما هستند و همراه خانمهای باردار

تو بارداری و بعد از بارداری کمک میکنند

وارد کانال بشید متوجه میشید

این کانالشونه

Mamagol_ir

انگار این احساساتتون ناشی از حاملگی و بهم خوردن هورمونهاست خواهر گلبهش غلبه کنید.چند وقت پیش یکی از ...

یعنی با این شرایط سن کار خوبی کردم .ان شا الله بعد بارداری خوب خوب بشم 

یعنی با این شرایط سن کار خوبی کردم .ان شا الله بعد بارداری خوب خوب بشم

مطمئن باشید کار خیلی خوبی کردید و در آینده هم خودتون هم فرزندتون سود میکنید