2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا ۳۶ ستل دیر شده

من با مادرم ۳۶سال فاصله سنی داشتم همیشه از این موضوع ناراحت بودم به خصوص وقتی مادرای دوستام میدیدم که چقذرجوون پرانرژی بودن اینو تو مقطعه راهنمایی ودبیرستان خیلی احساس میکردم

من با مادرم ۳۶سال فاصله سنی داشتم همیشه از این موضوع ناراحت بودم به خصوص وقتی مادرای دوستام میدیدم ک ...

منم با دخترم ۳۵ سال اختلاف سنی دارم همش میگم فردا روز که بزرگ شد من دیگه جوان نیستم کاش زودتر اقدام میکردیم 

من ۳۵ دومی رو باردار شدم الان دو سالش هست همش میگم کاش زودتر میاوردیمش ... پسرم کلاس سوم هست ...

بچه تون دختره.منم خیلی حالم بده باردارم واین قضیه تازه برام روسن شده .به تمام معنا پشیمونم 

شما چرا تاخیر انداختین منم خیلی ناراحتم

همسرم می‌گفت فعلا زود ...کاش دو سه سال زودتر اقدام میکردیم ...باز هم جای شکر داره...شما هم اگه الان تصمیم گرفتین پشت گوش نندازین که دیرتر نشه هر چه زودتر بهتر ...پیشاپیش تبریک میگم گلم

بچه ی اولم پسره بچه ی دوم که کوچولو هست و دلبر دختر کوچولو هست

همش می گم کاش جای پسر و دخترم عوض بود .خیلی نگرانم .به هر دری می  زنم ا وم نمی گیرم دلم برای دخترم می سوزه یه آدم شاد تبدیل به یه آدم پنچر شده با افسردگی شدید