2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه عزیزدلم 😍😍😍😘😄❤ مشکلت چی بود گلم؟؟ ☺ ینی میشه منم باردار بشم اصن... 😔

مرسی عزیزم مشکلی نداشتم نه خودم نه شوهرم حتی سه دوره کلومفن خوردم بازم پری به موقع اومد بعد یکسال خدا خودش داد طبیعی

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
مشگلت چیه عزیزم ناامید نباش من بارداری اولم 4 سال کشید 

من تخمدانم پلی کیستیکه ☹

بدنمم خیلی مقاوم در مقابل قوی ترین داروهاست.

وزنمم ی ۱۰ کیلویی اضافه ست؛ هرچی رژیم میگیرم و ورزش میکنم هیچی ازم کم نمیشه. دارم دق میکنم...

هیچی روم اثر نمیکنه.

عه جدی؟ ۴ سال؟ آخی... 😟

منم ۳ ساله ازدواج کردم، ۸ ماهه اقدام کردم بی نتیجه بود.

مادرشوهرم اینا هی میگن بچه دار شین بچه دار شین؛ دیگه دارن شک میکنن ب من... 😢

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
خدا رو صد هزار مرتبه شکر.. نماز شکر بجا بیار... مبارکت باشه عزیززم ان شالله بسلامتی زایمان کنی

خدارو شکر خدا به همه منتظرا بده ایشالا زود زود دامن همه سبز بشه

مرسی عزیزم مشکلی نداشتم نه خودم نه شوهرم حتی سه دوره کلومفن خوردم بازم پری به موقع اومد بعد یکسال خد ...

فدات ❤ ای جونم... خداروشکر 😍😍😍

با اون دل پاکت برا منم دعا کن عزیزم... 😔

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
من تخمدانم پلی کیستیکه ☹ بدنمم خیلی مقاوم در مقابل قوی ترین داروهاست. وزنمم ی ۱۰ کیلویی اضافه ست؛ ...

درخاس بده ی دعایی هست ک فوق العاده بهش ایمان دارم باتمام وجود انجام بدی و بخای نشد نداره بفرسم برات         انشالله نتیجه گرفتی تاپیک بزنی و بگی 

من تخمدانم پلی کیستیکه ☹ بدنمم خیلی مقاوم در مقابل قوی ترین داروهاست. وزنمم ی ۱۰ کیلویی اضافه ست؛ ...

الهی بمیرم عزیزم میدونم چی میگی اما اصلا نا امید نباش به حرف این و اونم اصلا اهمیت نده خدا خودش صلاح ادمو بهتر میدونه به موقش یه نی نی سالم و صالح بهت میده